1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Fatsa Şizofreni Derneği Yeni Yönetimini Tanıttı

Fatsa Şizofreni Derneği Yeni Yönetimini Tanıttı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2010 yılı Mart ayında kurulan Şizofreni Dostları ve Dayanışma Derneği ilk olağan kongresinin ardından yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı ve faaliyetlerini anlattı.

A+A-

Derneğin kurulum aşamasından bu yana alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Fatsa Şizofreni Dostları ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Aydın Alp, “Yeni yönetimimizde doktor ve avukat arkadaşlarımızın yanı sıra Fatsa'nın yeri halkında dostlarımız da var. İlk faaliyetimiz tanıtım yemeğimiz oldu. Şizofreni hastalarına yönelik tiyatro gösterisi organize ettik. Bundan sonra da faaliyetlerimiz devam edecek. Kurban Bayramı'nda yardıma muhtaç şizofreni hastaları için kurban eti toplayıp dağıtmayı düşünüyoruz. Derneğimiz önemli bir faaliyeti daha olacak. Dernek olarak ilçedeki sportif etkinliklere katkıda bulunmak amacıyla Kurumlar arası '1.Geleneksel Mavi At Halı Saha Futbol Turnuvası' düzenleyeceğiz. 31 Kasım tarihine kadar müracaatları kabul edeceğiz. Sportif alanda ilçemizde bir hareketlilik sağlanması amacıyla bu turnuvayı yapacağız. Çevre ilçelerimizden de bu turnuvaya katılım olabilir” dedi.

Fatsa Şizofreni Dostları ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimi Dr.Aydın Alp başkanlığında Hüseyin Öztürk, Dr. Adem Akı, Dr. Hüsnü Akcan, Dr. Veli Gümüş, Selim Becioğlu ve Av.Atakan Orhan'dan oluştu. İHA

Bu haber toplam 5712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.