1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Facebook'a bekar yazan karısını öldürdü

Facebook'a bekar yazan karısını öldürdü

Karaciğeri paramparça olan kadın olay yerinde hayatını kaybetti...

A+A-
BUGÜN - Kendisinden boşanmak isteyen karısının sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profiline "bekarım" diye yazdığını gören Edward Richardson, Sarah'ı bıçakladı. Karaciğeri parçalanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti...

İngiltere'de bir ay önce kendisini terk eden karısıyla barışmak isteyen 41 yaşındaki Edwartd Richardson, eşinin kendisini bekar gösterdiğini fark edince çılgına döndü. Sarah Richardson (26), marangoz eşi Edward Richardson'ı (41) kokain ve alkol bağımlılığı sebebiyle terk etti ve ailesinin yanına yerleşti. Sarah Richardson'ın sosyalleşme sitesi Facebook'taki medeni durumunu 'bekar' olarak değiştirdiğini gören Edward, kaynanasının evine gizlice girdi.

 OLAYI HATIRLAMIYOR

 Genç kadının yatak odasına giren Edward uyuyan eşini tam 13 yerinden bıçakladı. Kaburga kemikleri ve karaciğeri parçalanan Sarah Richardson, olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayetin ardından tutuklanan Edward ise, "Karımı bıçakladım ama olayı ayrıntıları ile hatırlamıyorum. Onun öldüğüne çok üzüldüm, böyle olsun istemezdim. Çok pişmanım" dedi. Polis dedektifleri, Sarah'nın bir süre önce Richardson'la olan evliliğini bitirmeye karar verdiğini, ancak kocasının bunu kabul etmediğini söyledi.
Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.