1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. 2011 YGS ve LYS Tercih İşlemleri Sayfası

2011 YGS ve LYS Tercih İşlemleri Sayfası

2011 ÖSYS Tercih İşlemleri ve tercihlerin gönderilemsi ile ilgili sayfalara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz...

A+A-

2011 Üniversite sınavları (YGS & LYS) tercih işlemleriyle ilgili tüm kılavuz, başvuru formu tercih robotu ve tercih işlemleriyle ilgili güncel gelişme ve bağlantılara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

2011 YGS ve LYS Tercih Danışmanlığı için tıklayınız

2011 ÖSYS Tercih İşlemleri sayfası için tıklayınız (Tercihlerini tamamlayan adaylar ÖSYM'nin Aday Tercih İşlemleri sayfasından T.C. Kimlik numarası ve şifresiyle giriş yaparak tercihlerini ÖSYM'ye gönderebilirler.)

2011 ÖSYS Tercih kılavuzuna bu sayfadan olaşabilirsiniz. Aşağıda üniversite sınavı tercihleriyle ilgili verilen başlıklar gelişmelere bağlı olarak aktifleşecektir.

2011 YGS ve LYS Tercihlerini Nasıl Yapmalıyım? TIKLAYINIZ

2011 YGS & LYS tercih işlemlerini sitemizden takip etmek için lütfen bu sayfayı Sık Kullanılanlara Ekleyiniz.

ÖNEMLİ: Aktüel Psikoloji'ye destek vermek için Lütfen bu sayfayı arkadaşlarınızla paylaşın. Bu sayfayı Facebookta arkadaşlarınızla paylaşmak için lütfen aşağdaki PAYLAŞ bağlantısını tıklayınız.

Paylaş

Not: yorum ekle bağlantısına editörlerimizin cevaplaması amacıyla göndereceğiniz sorularda bölüm tahmini ile ilgili soruların yanıtları çok zaman aldığından malesef bu soruları cevaplayamıyoruz. Yukarıdaki açıklamada ifade edildiği gibi 2011 ÖSYS tercih rehberi sayfası aktif olduğunda başarı sıranızı girerek tahmini tercih listeleri oluşturabilirsiniz.

Etiketler: 2011 tercih tarihi 2011 öss tercih tarihi 2011 LYS tercih tarihi LYS tercih tarihi LYS tercih tarihi ösym 2 tercih tarihi meslek liseleri dikey geçiş tarihi LYS tercih tarihleri 2011 LYS tercih süresi LYS tercih süresi LYS 2011 tercih süresi 2011 tercih süresi LYS tercih süresi LYS tercih süresi ösym tercih süresi tercih rehberi LYS tercih tercih robotu tercih sonuçları 2011 tercih tercih motoru LYS tercih 2011 LYS tercih ygs puan hesaplama ygs taban puanları yök yatay geçiş ösym yatay geçiş lys sınavı lys haberleri lys ygs

Bu haber toplam 4199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.