1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. 2010 Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme İşlemleri

2010 Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme İşlemleri

Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri için tıklayınız.

A+A-

Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri ile ilgili AÖF sitesinde yapılan açıklamda şu ayrıntıalra yer verildi:

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleriyle ilgili özet bilgiler aşağıya çıkarılmıştır. Öğrencilerin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme mektubunda ayrıntılı açıklamalar bulunmaktadır.

2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 18 Ekim 2010 tarihinde başlayacak ve 27 Ekim 2010 tarihinde sona erecektir. Kayıt yeniletecek öğrenciler "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" 1. taksitlerini (veya tamamını) yukarıda belirtilen tarihler arasında ödemek zorundadırlar. Ödemeyi, Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden, 4440724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından 27 Ekim 2010 tarihi saat 23:30'a kadar ve tüm Vakıfbank Şubelerinden ise 27 Ekim 2010 tarihi mesai saati bitimine kadar yapabileceklerdir. Belirtilen tarihlerde ödemelerini yapmayan öğrencilerin KAYITLARI YENİLENMEZ ve bu öğretim yılında sınavlar dâhil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamazlar. 27 Ekim 2010 tarihinden sonra, her ne sebeple olursa olsun (rapor dâhil) hiçbir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Bankaya bedel ödedikten sonraki 2 iş günü içerisinde kaydınız otomatik olarak yenilenecektir. Kayıt yenileme bedelini bankaya ödedikten sonra 2010-2011 öğretim yılı bandrolünün öğrenci kimlik kartınıza yapıştırılması için AÖF büronuza başvurunuz. Kayıt yenileme işleminizin gerçekleşip gerçekleşmediğini, aşağıdaki kutuya T.C. kimlik numaranızı yazarak kontrol edebilirsiniz. Bankaya bedel ödedikten sonra 2 iş günü geçtiği halde (27 Ekim 2010 tarihinden önce) halen kayıt yeniletmiş görünmüyorsanız AÖF Büronuza, öğrenci kimlik kartınız ve ödeme yaptığınız banka dekontu ile başvurarak bilgi alabilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

http://aofburo.anadolu.edu.tr/newrec.htm

https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm

Bu haber toplam 3061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.