1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. Yalan Dünya Yeni Sezon Fragmanı İzle !

Yalan Dünya Yeni Sezon Fragmanı İzle !

Kanal D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, ikinci sezonunu 28 Eylül Cuma günü açıyor. Yeni Sezon Fragmanını İzlemek İçin Bağlantıya Tıkla...

A+A-

Yalan Dünya , senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve D Yapım tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen Türk durum komedisidir. Jale Atabey Özberk tarafından yönetilen dizi, 13 Ocak 2012'de Kanal D'de yayınlanmaya başladı ve dizinin müzikleri Nil Karaibrahimgil tarafından yapıldı. Yalan Dünya, Cihangir'de yan yana yaşamaya mahkûm, Türkiye'nin iki uç hayat tarzından gelen iki ailenin komik hikâyelerini ele almaktadır.

 

Dizinin fikri, Cihangir'de ofis ararken ortaya çıktı.Cihangir'de ofis edinmeye çalışan Birsel'in burada tanıştığı "insanlar, emlakçılar, ev sahipleri falan" ile ortaya çıktı ve Birsel, "bir günde hızlı hızlı" yazmaya başlayarak diziyi oluşturdu.

Kanal D, dizi için iletişim çalışmaları çerçevesinde seri ilanlar sayfası şeklinde bir tanıtım ilanı hazırladı.İlanda, dizide rol alan tüm oyuncuların canlandıracakları karakterleri esprili bir dille tanıtıldı.

Ayrıca hurriyetemlak.com sitesinde dizinin tanıtımı amacıyla "958 TL Cihangir'de ortak teraslı, çok amaçlı, çok eşyalı, uygun daire" şeklinde ilan verildi. Dizinin yayına girdiği akşam ise Kanal D, Türkiye'de ilk kez,

Twitter kullanıcılarını ekrandan belli bir etikete (hashtagle) yönlendirdi,

Gelen yorumların (#yalandunya) etiketiyle girilmesi konusunda yönlendirici oldu.

Şimdilerde ise bir fenomen haline gelen dizi ,

Yalan Dünya , yeni sezonunu 28 Eylül Cuma günü açıyor ...

  



Bu haber toplam 8284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.