1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ünlü Futbolcu otel odasında ölü bulundu!

Ünlü Futbolcu otel odasında ölü bulundu!

Fiorentina'nın 31 yaşındaki kaptanı ve İtalya milli takımının oyuncusu Davide Astori otel odasında ölü bulundu.

A+A-

İtalyan basının son dakika olarak duyurduğu habere göre, İtalya Seri A takımı Fiorentina'nın 31 yaşındaki kaptanı ve İtalya milli takımının oyuncusu Davide Astori Udinese maçı öncesi kaldığı 
'Là di Morèt' isimli otelde ölü bulundu.

aa.jpg


İtalyan futbolcunun kalbindeki bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Ünlü futbolcunun ölüm haberi üzerine, bu akşam oynanacak Udinese-Fiorentina maçının ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.

Astori'nin ölüm haberi Fiorentina kulübü tarafından doğrulandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 'Fiorentine kulübü olarak derin üzüntü içerisindeyiz. İtalya futbolunun yanısıra Astori'nin ailesine de sabır diliyoruz' ifadeleri kullanıldı.


ad.jpg


Astori, 1987 yılında Bergamo ili'nde doğdu ve burada futbola başladı. Bu ilin takımı olan Pontisola takımında futbola başlayan Astori, 2001 yılına kadar bu takımda çeşitli kategorilerde forma giydi. 2001 yılında ise ülkenin en büyük takımlarından olan ve Paolo Maldini ve Alessandro Nesta gibi futbolcular yetiştiren Milan ile 2001 yılında sözleşme imzaladı.


ac.jpg


2006-2008 yılları arasında Milan'da forma giyen Astori daha sonra Cagliari ve Roma gibi takımlarda da kiralık olarak oynama şansı yakaladı. 2011'den ölümüne kadar da İtalya milli takımı formasını giydi.
 

Bu haber toplam 3950 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.