1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor

Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor

Sarı kırmızılılardan ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne'nin, talipleri artarken oyuncudan gelecek para Galatasaray'a transferde kaynak olabilir.

A+A-

Sarı kırmızılı taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmayan ve bonservis ücreti nedeniyle çok tartışılan Galatasaray'ın hırçın golcüsü Mbaye Diagne'nin, Ada'da talipleri giderek artıyor.

Devre arasında kiralık olarak Premier Lig'de kalma mücadelesi veren West Bromwich Albion'a kiralanan Senegalli golcü, golleriyle takımına katkıda bulunurken fizik gücü ve saha içindeki çalışkanlığıyla da birçok takımın transfer listesine girdi.


Football Insider'ın haberine göre, West Bromwich Albion'ın küme düşmesi halinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mbaye Diagne için Premier Lig'den Crystal Palace ve Brighton & Hove Albion'dan ilgi var.

İddiaya göre her iki kulüp de gelecek sezonun hücum hattı için Senegalli golcüyü kadrosunda düşünüyor. Her iki takım da küme düşme tehlikesinden uzakta ve gelecek sezon Premier Lig'de olmaları halinde Diagne için hamle yapacak.

Mbaye Diagne bu sezon West Bromwich formasıyla 14 maça çıktı ve 3 gol atıp 2 asist yaptı.


diagne-profil.jpg

Kaynak: (Spor Arena & NTV)

Bu haber toplam 7418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.