1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonsporlu Futbolcu Kayıplara Karıştı

Trabzonsporlu Futbolcu Kayıplara Karıştı

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından birinci kaleci konumuna gelen, ancak bekleneni veremediği için formasını yeni transfer Hakan Arıkan'a kaptıran Fatih Öztürk hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

A+A-

Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından bordo mavililerin kalesini devralan Fatih Öztürk gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratıp kayıplara karıştı.
Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 10 karşılaşmada 20, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maçta 4 gol yiyen 28 yaşındaki Fatih'in bordo mavili kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.  
 
Fatih Öztürk  
 

Haber61'in haberine göre; Devre arası transfer döneminde kendisine takım bulamayan Fatih Öztürk, PTT 1.lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmeyerek Trabzonspor'da kaldı.  
Teknik direktör Ersun Yanal'ın Fatih ile ilgili nasıl bir karar verdiği bilinmezken oyuncunun uzun bir zamandır kendi isteği ile takımla idmanlara çıkmadığı belirtildi. Kendisine verilen idman programı dahilinde çalışmalarını sürdüren oyuncunun tesislere de gitmediği ifade edildi.  
 
Fatih Öztürk 
 

Kendisinden çok şey beklenen Fatip Öztürk'ün, performansında yaşanan bu düşüş nedeni ile kadroya girememesi ve İbrahim Demir'in kadroda yer alması ise bu oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da güçlendirmiş oldu. 

Bu haber toplam 3794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.