1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Terapi Ve Gelişim Atölyeleri Başlıyor

Terapi Ve Gelişim Atölyeleri Başlıyor

Birbirinden farklı sanat türlerine kapılarını açan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, “Daha iyi bir sen” sloganıyla kurulan Human Art’ın iş birliğinde Ocak ayından itibaren kişisel gelişim atölyelerine ev sahipliği yapacak.

A+A-

Maruf BEÇENE - Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Birbirinden farklı sanat türlerine kapılarını açan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, “Daha iyi bir sen” sloganıyla kurulan Human Art’ın iş birliğinde Ocak ayından itibaren kişisel gelişim atölyelerine ev sahipliği yapacak. Her biri alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek atölyeler, 20 Ocak’ta Gülce Erhan Baltaoğlu’nun düzenleyeceği “Ebebeyn Ehliyeti” ile başlayacak. Zorlu PSM ay boyunca sırasıyla “Sahibinin Sesi”, “Ebeveyn Ehliyeti”, “Liderler İçin Savaş Sanatı Öğretileri”, “Derin İlişki”, “Sinematerapi”, “Sunum Sanatı” ve “Zenergy” isimli pek çok kişisel gelişim atölyesini ağırlayacak. Tüm atölyelerin biletleri, tekil ve paket satın alma opsiyonları ile www.zorlupsm.com , www.biletix.com ve Zorlu PSM ana gişesinden satışta.

 

Atölye: Food & Mood

Food & Mood eğitim serisi, insanların yedikleri yiyeceklerin hissettikleri üzerinde olan etkisi hakkında günlük hayatta kullanılabilir bilgiler içeriyor. Food & Mood atölyeleri Ocak ayından itibaren iki haftada bir, her Perşembe gerçekleşecek. Atölyeler arasında ilişkisel ve kurgusal bir bütünlük olmasının yanı sıra, her bir atölye kendi içinde değer taşımaktadır.

Eğitmen: Pınar Taşkınlar

Aylık program: 1, 15 Şubat / 1, 15, 29 Mart / 12 Nisan

 

Atölye: Sahibinin Sesi

Sahibinin Sesi atölyeleri, insanın kendi sesini tanımlayabilmesi ve sesiyle hayatla arzuladığı uyumu yakalaması için tasarlanmıştır. Öz farkındalığa doğru bir yolculuk olarak adlandırılan Sahibinin Sesi atölyelerinde katılımcılar, kendilerine yakınlaşarak ifade bulup özgür kalacak. Atölyelerde ses, nefes, tonlama, artikülasyon, beden duruşu, zihinsel çalışmalar, doğaçlama oyunlar, çigong, yönlendirmeli meditasyon gibi farklı tekniklerde kullanılacak.

 

Eğitmen: Nilüfer Ormanlı

Aylık Program: 26 Ocak / 2, 9, 16 Şubat

 

Atölye: Ebeveyn Ehliyeti

2002 yılında Avusturya hükümeti için geliştirilmiş “Ebeveyn Ehliyeti”nin amacı travmasız bir çocuk yetiştirmek. Avrupa’da binlerce anne-baba Elternwerkstatt Enstitüsü onaylı Ebeveyn Ehliyeti ile yetkin ebeveynler haline gelmekte. 2 buçuk saatlik 4 modül halinde sunulan program ile anne-babalar çocuk eğitimi ve aile ilişkilerini hayallerindeki en üst noktaya taşıyor. Ebeveyn Ehliyeti dersleri Ocak ayından başlayarak Salı ve Cumartesi günleri gerçekleşecektir.

 

*4 modülü tamamlayan katılımcılar, Elternwerkstatt'tan sertifikalı "Ebeveyn Ehliyeti”ni almaya hak kazanır.

 

Eğitmen: Gülce Erhan Baltaoğlu

Aylık Program: 20, 27 Ocak / 3, 10 Şubat

 

Atölye: Liderler İçin Savaş Sanatı Öğretileri

Katılımcılarının potansiyellerinin ortaya çıkması ve hayatlarının liderliğini alma yolunda, ilham verici ve dönüştürücü olması hedeflenen bu altı haftalık atölyeler dizisinde, entelektüel seviyenin yanında deneyimsel seviyede öğrenme ve dönüşüm amaçlanmaktadır.

 

Uzak doğu kökenli kadim bir zihin-beden-enerji egzersizi olan Qigong (Çigong) temeli üzerine kurgulanan atölyelerde, içsel Kungfu sanatlarının denge, bütünlük ve birlik gibi ilkeleriyle, liderliğe dair bilgelik, cesaret, bağımsızlık, sorumluluk ve kararlılık gibi kavramlara odaklanılmaktadır.

 

*Atölyelerin tümünü tamamlayanlara katılım belgesi verilecektir.

 

Eğitmen: Özgür Çağlar Çelik

Aylık Program: 22, 29 Ocak / 5, 12, 19, 26 Şubat

 

Atölye: Derin İlişki

Derin İlişki atölyesi, katılımcılara olumsuz hislerden uzaklaşmaları, çiftlerin kendilerini tanımaları ve bireysel dönüşümlerini gerçekleştirmeleri için araçlar sunmakta. Derin İlişki atölyeleri derin ilişkinin dinamiklerini araştırmak için tasarlanmıştır.

 

Eğitmen: Didem Çivici

Aylık Program: 23, 30 Ocak / 6, 13 Şubat

 

Atölye: Sinematerapi

Sinematerapi Atölyesi, film izleme hazzıyla iç görü ve farkındalık kazandıran psikolojik yorumları bir araya getiren, iyileştirici bir öğrenme ve gelişim platformudur. Atölyeler, ilişkilerimizin kaderini belirleyen temaların ele alındığı seminerlerden oluşur.

 

Eğitmen: Psikoterapist Şule Öncü

Aylık Program: 24, 31 Ocak / 7, 14, 21, 28 Şubat / 7, 14 Mart

 

Atölye: SuryaSoul Hayat Dansçıları

SuryaSoul Hayat Dansçıları atölyesinde, caz, soul, funk, pop, gospel, klasik, rap, etnik gibi bir çok müzik türünü içinde barındıran koreografili bir dans sistemi yer almaktadır. Atölyedeki tüm koreografiler, seçilen müzikler çakra anatomisini baz alınarak hazırlanır. Bu atölyede katılımcılar, bedenlerini rahatlatıp özgürleştirmeyi, zihinlerini esnetmeyi, eğlenebilmeyi ve içlerindeki güç merkezini uyandırmayı deneyimleyecekler.

 

Eğitmen: Gözde Baytan

Aylık Program: 14, 21, 28 Mart

 

Atölye: Sunum Sanatı

Sunum Sanat atölyesi, konuşma metninin hikaye örgüsü, bedenin işgal ettiği alan, hangi cümleden sonra ne kadar sessiz kalındığı, ses tonundaki değişimler ve vurgu kabiliyeti, mimikler ve uzuvların kullanış şekli gibi pek çok konuda katılımcıların sunum becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

 

Eğitmen: Tuğrul Tülek

Aylık Program: 25 Ocak  / 8, 22 Şubat / 8, 22 Mart

 

Atölye: Dişil ile Erilin Buluşması

İki günden oluşan Dişil ve Erilin Buluşması atölyesi katılımcılarına feminen ve maskülen kavramlarının boyutları, kadın bedenin incelikleri hakkında meditasyon yardımıyla bilgiler sunuyor.

 

*Bu etkinlik sadece kadın katılımcılara yöneliktir.

 

Eğitmen: Didem Çivici

Aylık Program: 3-4 Şubat

 

Atölye: Zenergy

Güney Koreli Zen Master Sun Woo ve eşi Ji Woo’nun 25 yılı aşkın bir sürede bir araya getirdikleri bir öğreti olan Zenergy, Zen tapınaklarındaki pratik ve tecrübelerinin modern hayatın sorunları için yeniden uyarlanmasını içeriyor. Zenergy atölyesinin amacı, pratiği özümseyen kişilerin hayatlarını, fiziksel ve zihinsel yorgunluklardan arınarak, dolu dolu yaşamalarına yardımcı olmaktır.

 

Eğitmen: Meral Erduran

Aylık Program: 25 Ocak

 

Tüm atölyelerin biletleri ve fiyat bilgisine, www.zorlupsm.com , www.biletix.com ve Zorlu PSM ana gişesinden ulaşılabiliyor.

 

Bilgi için:

PRO İletişim

Serap Denk - [email protected] // İnci Şirin  - [email protected] //

Taner Turna -  [email protected] // Büşra Soydemir -  [email protected]

Bu haber toplam 9877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.