1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. T. Psikiyatri Derneği Bölgesel Eğitim Toplantıları

T. Psikiyatri Derneği Bölgesel Eğitim Toplantıları

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından organize edilen Bölgesel Eğitim Toplantılarının ikincisi 16 Haziran 2012 Cumartesi günü Adana'da yapılacak.

A+A-

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından organize edilen Bölgesel Eğitim Toplantılarının ilki 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü Ankara'da yapılacak. Toplantıyla ilgili TPD Resmi web sitesinde yayımlanan yazılı duyurunun ayrıntıları şöyle:


ADANA TOPLANTISI

TPD Genel Merkezi ve TPD Adana Şubesi  

Değerli meslektaşımız, Üyelerimizden gelen yoğun talebi dikkate alarak Şubelerle işbirliği içinde bir eğitim dizisiyle  tüm  bölgelere  eğitim  desteği  verilmesi  planlanmıştır.  Bu etkinliklerden  birini  de  Adana’da gerçekleştiriyoruz.  Her  klinisyenin gündemindeki  en  önemli  konuları  ele  almaya  çalışacağımız  bu etkinlikleri, Şubelerle  işbirliği  içerisinde  hızla  tüm  bölgelere  ulaştırmayı  düşünüyoruz. 

Tüm  TPD  üyelerine  açık  olan  bu  eğitim  etkinliğine  sizleri  davet  ediyor  ve geribildirimlerinizle  bu etkinlikleri  hep  birlikte  daha  ileriye  taşımayı hedefliyoruz. 

16 Haziran 2012 Cumartesi / Hilton Hotel-Adana 

Önemli not: Toplantıya kayıt için aşağıdaki e-posta adresine; ad-soyad-çalıştığı kurum, e-posta adresi ve telefon numarası ile başvuru yapılması gerekmektedir. Toplantıya katılım toplantının daha verimli olması için40 kişi ile sınırlı tutulacaktır.  

Tüm katılımcıların internet sitemizdeki bilgilerini güncellemiş olmaları ve derneğimize aidat borçlarının bulunmaması beklenecektir.  

Başvuru adresi: [email protected] 

Bu eğitim etkinliği TPD Genel Merkezi ve TPD Adana Şubesi  işbirliği ile düzenlenmektedir. Toplantı TTB ve TPD’nin “İlaç Endüstrisi Hekim İlişkileri Etik Kurallar Yönetmeliğine” uyumlu olarak düzenlenmektedir. 

TTB Kredisi ile kredilendirilecektir. 

Program  

10.30-12.00 Psikiyatri uzmanının en sık karşılaşacağı adli konular  (Hüseyin Soysal) 

En sık karşılaşılan on konu: Sorular ve yanıtları (60 dakika) Olgunuzu sorun birlikte tartışalım (30 dakika) 

12.00-13.00 Öğle Yemeği 

13.00-14.30 Dirençli depresyonda hangi algoritmayı izlemeli? Ayırıcı tanıdan kompleks sağaltımlara (Çağdaş Eker) 

14.30-14.45 Kahve arası 

14.45-16.15 Olgu örnekleri ile aile içi şiddet yaşayan kadına psikiyatri  polikliniğinde yaklaşım (Ayşegül Aksakal) 

16.15-16.30 Kahve arası 

16.30-18.00 Olgu örnekleriyle şizofreni tedavisinde kılavuzlar ve günlük uygulamada sık karşılaşılan sorunlar (Ömer Böke) 

18.00-18.30 Genel tartışma ve  değerlendirme 

ARİS İlaç AŞ tarafından koşulsuz eğitim desteği ile desteklenmektedir.    


ANKARA TOPLANTISI (YAPILDI)

Değerli meslektaşımız,

Üyelerimizden  gelen  yoğun  talebi  dikkate  alarak  Şubelerle  işbirliği içinde  bir  eğitim  dizisiyle  tüm  bölgelere  eğitim  desteği  verilmesi planlanmıştır. Bu etkinliklerden ilkini Ankara'da gerçekleştiriyoruz. Her klinisyenin gündemindeki en önemli konuları ele almaya çalışacağımız bu  etkinlikleri  Şubelerle  işbirliği  içerisinde  hızla  tüm  bölgelere ulaştırmayı düşünüyoruz.  

Tüm TPD üyelerine açık olan bu eğitim etkinliğine sizleri davet ediyor ve geribildirimlerinizle bu etkinlikleri hep birlikte daha ileriye taşımayı öneriyoruz. 

26 Mayıs 2012 Cumartesi 

Ramada Plaza Hotel-Ankara 

10.00-11.00 Bir psikiyatristin en sık karşılaştığı adli sorunlar ve çözüm önerileri-I (Doğan Yeşilbursa) 

11.00-11.30 Çay-kahve arası 

11.30-12.30 Bir psikiyatristin en sık karşılaştığı adli sorunlar ve çözüm önerileri-II (Doğan Yeşilbursa) 

12.30-13.30 Öğle Yemeği 

13.30-15.00 Antipsikotiklerle Tedavide Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Pratik Çözüm Önerileri: Yan Etkiler, Tedaviye Uyum ve akla gelen tüm sorular... (Ömer Böke) 

15.00-15.30 Çay-kahve arası 

15.30-17.00 Poliklinikte koyamadığımız tanılar (Cem Atbaşoğlu) 

17.00-17.30 Genel tartışma, değerlendirme ve kapanış 

Bu eğitim etkinliği TPD Genel Merkezi ve TPD Ankara Şubesi  işbirliği ile düzenlenmektedir. Katılım 50 kişi ile sınırlandırılacaktır.

Başvurmak isteyenlerin [email protected] adresine iletişim ve kurum bilgilerini içeren e-posta göndermeleri gerekmektedir. Tüm katılımcıların internet sitemizdeki bilgilerini güncellemiş olmaları ve derneğimize aidat borçlarının bulunmaması beklenecektir. 

Toplantı TTB ve TPD'nin "İlaç Endüstrisi Hekim İlişkileri Etik Kurallar Yönetmeliğine" uyumlu olarak düzenlenmektedir. TTB Kredisi ile kredilendirilecektir.

ACTAVİS İlaç AŞ'nin koşulsuz eğitim desteği ile düzenlenmektedir.   


Bu haber toplam 5278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.