1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Psikolojik Tedaviye Gönderildi

Psikolojik Tedaviye Gönderildi

Aşkına karşılık vermedi diye, anaokulu öğretmeni Derya Çakır’ı öldürmekle suçlanan müdür yardımcısı Ekrem Şavran, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.

A+A-

Eyüp SERBEST / Hürriyet


İSTANBUL’da aşkına karşılık vermedi diye 5 Mart’ta, anaokulu öğretmeni Derya Çakır’ı (25), öğrencilerinin gözleri önünde silahla ve bıçakla öldürmekle suçlanan müdür yardımcısı Ekrem Şavran (33), psikolojisi bozulduğu gerekçesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. Şavran’ın ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşması dün Bakırköy’de görüldü. Tedavisi süren Ekrem Şavran, duruşmaya getirilmedi. Duruşmada, olayın yaşandığı Bağcılar İTO İlköğretim Okulu’nun Müdürü Mehmet Ulugöl ile ana sınıfı mutfağında çalışan hizmetli Pakize Kocabıyık ifade verdi.

Müdür: Evlenmek istiyordu

Ulugöl ifadesinde, “Ekrem Bey’in, Derya Çakır’a olan ilgisini ona çiçek gönderdiğinde anladım. ‘Kabul ederse evlenmek istiyorum’ dedi. Olaydan üç gün önce Ekrem Bey, Derya Çakır’dan cevap beklediğini, teklifini kabul etmezse tayin isteyip gideceğini söylemişti” dedi. Kocabıyık ise şunları anlattı: “Bir gün Ekrem Hoca beni arayarak, Derya Hoca’nın sevgilisi olup olmadığını sordu. Ben de beş yıllık bir ilişkisi olduğunu söyledim. Ekrem Hoca çok ümitliydi. Benim evime yemeğe gelirlerdi. Öğle saatinde birlikte dışarı çıkarlardı.”

 

Bu haber toplam 6960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum