1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Paris Saint-Germain - Chelsea Maçının Golleri

Paris Saint-Germain - Chelsea Maçının Golleri

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçında Paris Saint-Germain, Galatasaray'ı saf dışı bırakarak çeyrek finale kalan İngiliz devi Chelsea ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan PSG, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başararak yarı fin

A+A-

Maça oldukça istekli başlayan Fransızlar 4. dakikada Arjantinli yıldız Ezequiel Lavezzi'nin attığı gol ile öne geçti.(1-0) Chelsea bu gole 27. dakikada Eden Hazard(pen) ile cevap verdi.(1-1) 61. dakikada PSG'nin kullandığı duran topta kale ağzında ters bir vuruş yapan David Luiz topu kendi ağlarına gönderdi. (2-1) Kapanışı ise uzatma dakikalarında Javier Pastore yaptı. 85'te oyuna giren tangocu, 90+4'te sağ çizgiden müthiş hareketlerle ceza alanına girdi ardından da Peter Cech'i kapattığı köşeden avlayarak günün kahramanlarından biri oldu.(3-1)

Paris Saint-Germain bu galibiyet ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için ne kadar ciddi bir aday olduğunu bir kez daha gösterirken, Jose Mourinho'nun öğrencileri ise alınan iki farklı mağlubiyet ile adeta şoka uğradı.

PSG 3-1 CHELSEA 

MAÇIN GOLLERİ



Goal Pastore - PSG 3-1 Chelsea - 02-04-2014 paylaşan: Ra-mos 

Bu haber toplam 3702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.