1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK DESTEK

  3. Onkoloji Hastalarına Üçlü Hizmet

Onkoloji Hastalarına Üçlü Hizmet

Medical Park Tarsus Hastanesi Onkoloji Kliniği'nde tedavi gören hastalara, diyetisyen ve psikolog takviyesi de veriliyor.

A+A-

Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Alper Ata gözetiminde tedavilerini yürüten kanser hastaları ve aileleri, öbür taraftan beslenme dair Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz'le diyalog kuruyor. Karagöz, hastalar ve ailelerine kanser rehabilitasyonu esnasında beslenmeyle alakalı manipülasyon yapıyor . Psikolog Dilber Demir Baydar ise yeniden hastalar ve ailelerine ruhsal dayanak veriyor .

Doç. Dr. Alper Ata, onkoloji hastalarının ruhsal vaziyetinin ve beslenmelerinin, rehabilitasyonun başarısını etkileyen mühim unsurlar olduğunu bildiriyor . Profesyonel desteğiyle bu 2 konuda rehabilitasyonun tesirinin artırılmasının olası olduğunu belirten Doç. Dr. Ata, "Hastanemizde tedavi alan onkoloji hastalarının ve ailelerinin ruhsal dayanak ve diyetisyen ihtiyacını sağlamaları dair kolaylık sunuyoruz. Hastalar ve aileler, sahalarında oldukça başarılı arkadaşlarımız olan diyetisyenimiz ve psikologumuzun da katkılarıyla, rehabilitasyonda daha sıkı neticeler alabiliyor" diyor. - MERSİN

http://www.haberport.com

Bu haber toplam 4513 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.