1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. NATUREL 2010 Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

NATUREL 2010 Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, onbirinci yılında 2-5 Aralık 2010, Perşembe-Pazar günleri arasında Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi’nde gerçekleştiriliyor.

A+A-

Festival A.Ş tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen ''Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali (NATUREL 2010)'', Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi'nde başladı.

Festivalin açılışı, ağır hareketlerle yapılan bir dans türü olan Slow Emotion sanatçısı Felix Lancelot'un gösterisi ile yapıldı. Açılışta ayrıca, sanatçının eşi İsveçli şarkıcı Helena Soluna Berggren de kısa bir dinleti sundu.

Doğal gıda ve taşların yanı sıra kozmetik ürünlerin ruh ve beden sağlığına etkinliklerinin tanıtıldığı festival kapsamında, Türkiye'nin yanı sıra Amerika, Avustralya, Hollanda, Hindistan, İngiltere, İsveç, Rusya ve Yunanistan'dan gelen uzmanlar, beden ve ruh sağlığına yönelik çeşitli konferanslar verecek.

Bu yıl festival açılışını, pek çok uluslarası açılış seremonilerini müthiş beden kontrolü ile renklendiren “Slow-e-Motion” sanatçısı Felix Lancelot yapıyor. İsveçli ses sanatçısı ve ses koçu Helena Soluna Berggren de birkaç şarkısı ile açılışa katılıyor.

NATUREL Festivali’nin süregelen amacı, insan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla akılcı ve bilimsel bir şekilde işlemek ve insanları daha doğal,sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında bilgilendirmek olmuştur.

NATUREL 2010, Türkiye’nin yanısıra ABD, Avusturalya, Hollanda, Hindistan, İngiltere, İsveç, Rusya ve Yunanistan’dan uzmanları bir araya getirerek “beden, zihin ve ruh dengesi ile doğal ve sağlıklı yaşam” konusunda bir kez daha yoğun bir bilgi paylaşımı zemini oluşturuyor. Festivalde doğal yaşamın gündelik hayata yansımaları olan çeşitli hizmet ve ürünler tanıtılıyor. Konferanslar, müzik, dans perFormansları, albüm ve kitap imza günleri gibi etkinlikler yer alıyor.

Festivalde, Dr İnci Erkin “Renkler-Taşlar-Kristaller”, Avusturalyalı eğitmen Alex Vartman “Satsang (Hakikati Konuşmak) ve Cinsellik”, Hintli Astronot Rakesh Sharma’nın da eğitmeni olan uluslararası yoga profesörü N.V. Raghuram “Yoga Terapilerinin Temel Hastalıklardaki Klinik Etkileri”, Rusya’dan Dr Natalia Zayud “Kuantum Bilincinin Sunduğu Fırsatlar” ve İsmail Aras “Baharat ve Şifalı Bitkilerin Tarihçesi”ni anlatıyor. Ayrıca, Kür Yaşamı, Doğal Tedavilerle Holistik Detoks, Akupunktur, Biorezonans Uygulamaları, Deri Yaşlanması, Aura Fotoğraflama, Gelecek için Ekoloji Politikası, Nefes Analizi, Homeopati ile Şifa, Morfopsikoloji, WWF Yaşayan Gezegen Raporu 2010, Akrofonoloji, Aura-Soma, Bağışıklık ve Bitkisel Takviyeler, Hafıza ve Konsantrasyon, Çigong, Astroloji, Feng Shui, Hipnoz, Aile Dizimi, Çiğ Beslenme, Doğal Kozmetik Atölyesi, Anti-Aging, Pranik Enerji gibi sekseni aşkın farklı konu işleniyor.

Konferansların yanısıra, Tuncay Vural’dan Dansınız Karakterinizdir! Stand up dans gösterisi, Seda Bağcan’dan Mantra Meditasyonu ve Müzikleri, Son Irmak Doğa ve Sanat Derneği sanatçıları Alper Akçay, Utku Barış Andaç ve İlayda’dan Nehirdeki Yansımamız adlı müzik ve dans perFormansları ve imza günleri ile, dört gün boyunca yüzü aşkın farklı aktiviteden oluşan dolu bir program sunuluyor.

NATUREL 2010 Festivali, hergün 11.00-20.00 arası ziyarete açıktır. Biletler günlük 15 TL’dir ve girişte alınabilir. Giriş ücretine gün içerisindeki tüm seminerler ve etkinlikler ile fiyat belirtilmeyen tüm atölye çalışmaları dahildir.

Festivalde, müzik, dans performansları ile albüm ve kitap imza günleri gibi etkinlikler de yer alacak.

Her gün 11.00-20.00 saatleri arasında açık olacak festival, 5 Aralıkta sona erecek.

Bu haber toplam 6471 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.