1. HABERLER

  2. KİŞİSEL GELİŞİM

  3. Mutluluğa Kalbinizi Kontrol Ederek Başlayın

Mutluluğa Kalbinizi Kontrol Ederek Başlayın

'Sevgi ve Mutluluk Üzerine' konulu konferansta konuşan Fizik Yüksek Mühendisi Dr. Fazıl Nimet, hayata daha mutlu bakmanın yöntemlerini anlattı

A+A-

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Dr. Fazıl Nimet konuşmacı olarak katıldı. Türkiye Elektrik Kurumu'na bağlı Nükleer Santraller Dairesi'nde 25 yıl mühendislik, başmühendislik ve Nükleer Santraller Dairesi Yakıt Şubesi Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Nimet, konferansta tasavvuf alanında yaptığı çalışmaları ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Modern çağın mutsuzluk ve depresyon konularında araştırmalar da yapan Nimet, kuantum fiziğinden reenkarnasyona uzanan pek çok konuda örnekler verdi. İnsanların kainata ve fiziğe bakış açısının genişletmesi gerektiğini dile getiren Nimet, "Mutluluğu kalbinizde hissetmeniz için yaşamınızda sahip olduklarınızın değerini bilmelisiniz." dedi. Konuşmasında mutluluğun reçetesini veren Nimet, insanın her türlü problemi kalbiyle çözebileceğini ve huzuru bulabileceğini belirtti.

(CİHAN)

Bu haber toplam 3285 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.