1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. Muhteşem Yüzyıl 73.Bölüm Fragmanı (14 Kasım Çarşamba) İzle

Muhteşem Yüzyıl 73.Bölüm Fragmanı (14 Kasım Çarşamba) İzle

Hürrem İbrahim Paşaya tuzak kuruyor.Muhteşem Yüzyıl 73. bölümü ile 14 Kasım 2012 Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak. Muhteşem Yüzyıl 73. bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.

A+A-

Muhteşem Yüzyıl 73. bölümü ile 14 Kasım 2012 Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak. Muhteşem Yüzyıl 73. bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz. 

 

 

 

Muhteşem Yüzyıl 73.Bölüm (14 Kasım Çarşamba) Fragmanı İzle  


Muhteşem Yüzyıl 73.Bölüm Fragmanı İzle | www... ile fragmansever 

Muhteşem Yüzyıl 73. Fragmanı Özeti

Firuze'yi ölümden kurtaran Hürrem az kalsın kendi ölüyordu. Yeni bölümü ile yine izleyiciyi ekranlara toplamayı başaran Muhteşem Yüzyıl'da gelişmeler birbirini takip etti.

Her hafta izleyiciyi heycanın doruklarına çıkarmayı başaran dizide Firuze ölümden döndü. Hürrem öyle bir oyun oynadı ki Firuze az kalsın canından oluyordu. (Normal şartlar altında Firuze'nin sehpa altından çekilince boyun kırılması nedeniyle ölmesi gerekiyordu ama öldürmeyen Allah öldürmüyor..) Hürrem Firuze ile düelloya girdi.Eğer Sultan Süleyman Hürrem'i değilde Firuze'yi seçerse yenilen kendini öldürecek. Bu büyük bir düelloydu. Firuze o gece yaşananları kimselere anlatmadı ama kararlı bu savaşı kazanacak. Süleyman saraya döner ve ilk iş olarak Firuze'yi görecektir. Firuze'nin de Hürrem'den kalır bir tarafı yoktu. Perşembe akşamları sadece Haseki Sultan ile geçiren Sultan Süleyman o gece bu kuralı bozdu. Hürrem bozguna uğradı. Sultan Süleyman ile bulaşacağını düşünüp süslendi püslendi. Sultan Süleyman'ın kapısına geldiğinde acı bir gerçekle yüzleşti. Hürrem saraya geldiği günden itibaren böyle kötü bir gün görmemişti. Sultan Süleyman'ın odasında kendi değil bir başkası vardı üstüne üstlük bu kişi büyük düelloya giren Firuze vardı. Odasına gidene kadar ölüp ölüp dirildi bu durumu ancak ölüm paklardı Hürrem için. İntihar etmek üzereyken Afife Hatun şahit oldu bu duruma. Afife Hatun hemen durdurdu ve Firuze'nin geceyi Sultan Süleyman'ın yanında geçirmediğini söyledi. Bu Hürrem için bir ışıktı. Kaybetmemişti.. Ertesi gün Firuze ile karşılan Hürrem neden intihar etmediğini aslında kaybedenin Firuze olduğunu söyler. Hürrem kendine yapılan en küçük bir kötülüğü bile unutmaz ve unutmayacaktır.


Nigar ile İbrahim Paşa'yı bir araya getirdi. Hatice Sultan'a onların hala birlikte olduğunu ve inanmazsa buluşturkları yere gidip kendi gözleri ile görmesini söyler. Hatice Sultan yollara düşer ama yarı yoldan geri dönmüştür. Güvenemez çünkü bir kez daha aldatıldığını görmeye gücü yoktur. Hürrem'in planı bu kez tutmadı ama bu işin peşini bırakmaz. Burnuna kötü kokular gelen Hürrem sonunda İbrahim Paşa ile Nigar Kalfa'nın kızlarını görür. Bu Hürrem için devletin hazinesi kadar değerlidir.

Bakalım Hürrem bu sırrı nasıl kullanacak?

Hatice Sultan ile Hürrem çekişmesi son sürat devam edeceğe benziyor 

Bu haber toplam 19035 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.