1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Malatya'da Psikiyatri Yaz Okulu'nun İkincisi Açılacak

Malatya'da Psikiyatri Yaz Okulu'nun İkincisi Açılacak

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin, Depresyon Konusunun Bilimsel Olarak Ele Alınacağı 'Psikiyatri Yaz Okulu' Açacağı Bildirildi

A+A-

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin, depresyon konusunun bilimsel olarak ele alınacağı 'Psikiyatri Yaz Okulu' açacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, ilki geçen yıl açılan Psikyatri Yaz Okulu'nda her yıl değişik bir konunun ele alındığı belirtildi.

Bu yıl 23-25 Haziran arasında açılacak yaz okulunun ana temasının 'Depresyonun Bilişsel Terapisi' olacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Psikiyatri Yaz Okulu'nun ikincisini, 'Depresyonun Bilişsel Terapisi' başlığıyla 23-25 Haziran 2010 tarihleri arasında yine Malatya'da gerçekleştireceğiz. Okulumuz asistan eğitimi ve uzmanlık sonrası eğitime katkı sağlamak, farklı bölge ve kurumlarda çalışan psikiyatri asistan ve uzmanları arasındaki bilimsel ve eğitsel iletişimi ve mesleki dayanışmayı artırmak amacındadır. Bu yılki etkinliğin son günü süpervizyona ayrılmıştır. Bu nedenle katılımcıların hazırladıkları bir ya da iki vakayı getirmeleri yararlı olacaktır. Sunum dili İngilizce olup, konuşmacılar tercüme edilecektir. Okulumuzun katılımcı sayısı 50 ile sınırlıdır. Katılımcılar başvuru sırasına göre belirlenecektir. Eğitim etkinliğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da TTB tarafından kredilendirilecektir.'

Üniversite kampüsünde yapılacak yaz okulunun Düzenleme Kurulu'nda İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Şükrü Kartalcı'nın bulunduğu kaydedildi.

(AY-ŞP) - MALATYA

Bu haber toplam 6274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.