1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Liverpool Maçı Öncesi Çifte Müjde!

Liverpool Maçı Öncesi Çifte Müjde!

Beşiktaş-Liverpool maçına sayılı saatler kala siyah beyazlı takıma iki büyük müjde birden geldi.

A+A-

  
Liverpool maçı öncesi Beşiktaş'a Demba Ba ve Gökhan Töre müjdesi... 

Siyah beyazlılarda Liverpool karşısında Demba Ba ve Gökhan Töre'nin oynayacağı açıklanırken Liverpool'da Henderson, Sakho, Glen Johnson gibi isimlerin yanında son dakika olarak orta sahanın önemli ismi Coutinho'nun da oynamayacağı belirtildi.
Siyah beyazlı takımın Liverpool ile oynayacağı rövanş maçı öncesi tedavileri süren iki oyuncudan da iyi haber geldi.
Ağrıları azalan Demba Ba karşılaşmada forma giyebilecek. Sol ayak bileğinde zedelenme olan Gökhan Töre'nin de durumunun iyi olduğu ve Liverpool maçında sahada olabilceği öğrenildi.
İki futbolcunun da maç öncesi yapılacak son antrenmanda durumları bir kez daha gözden geçirilecek. Beklenmedik bir problem yaşanmaması durumunda Demba Ba ve Gökhan Töre, Liverpool maçının ilk 11'inde yer alabilecek.  
 
Demba Ba ve Gökhan Töre  
 

LIVERPOOL'DA TAM 7 EKSİK VAR
 

Öte yandan, Beşiktaş'a sakat futbolculardan yana iyi haber gelirken, Liverpool'daki eksikler giderek artıyor. Bu sabah İstanbul'a uçmadan önce tesislerinde son bir çalışma yapan İngiliz ekibinin önemli isimlerin olmadığı görüldü. Kırmızılar'ın formda futbolcularından Mamadou Sakho, Jordan Henderson ve Glen Johnson siyah beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Ayrıca orta sahanın önemli ismi Coutinho'nun da kadroya alınmadığı belirtildi.
 

U21'LER SAHADA
 

Teknik Direktör Brendan Rodgers Beşiktaş maçının son idmanına bir çok gerç oyuncuyu davet ederek sürpriz yaptı. Eksikleri göze alan deneyimli hoca, Jordan Lussey, Connor Randall, Jordan Williams, Lloyd Jones and Brad Smith gibi U-21 takımından isimleri bu sabahki antrenmana çıkardı.
Beşiktaş karşısında cezalı olan Markovic'ten yararlanamayacak Liverpool'da, Steven Gerrard, Lucas Leiva, Jose Enrique ve Jon Flanagan da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bugünkü gelişmenin adından İngiliz devi Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maça toplam 7 eksikle çıkacak.

Bu haber toplam 3314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.