1. HABERLER

  2. KİŞİSEL GELİŞİM

  3. Kraliyet Terapistinden Ruha ve Vücuda Detoks

Kraliyet Terapistinden Ruha ve Vücuda Detoks

Bir seansta yeme-içme alışkanlıklarını değiştirdiğini söyleyen terapist Paul Emery'nin yönteminde çarpıcı ayrıntılar var...

A+A-

Bir saatlik terapi seansla, tüm kapalı kanallarınız açılacak, ertesi günden itibaren öğrendiğiniz yöntemlerle canınız ne bir sigara ne kahve içmek, ne de çikolata, pasta kek atıştırmak isteyecek. Ne baş ne boyun ağrılarınız, ne de nedenini çözemediğiniz stres, kaygı ve panik hali sizi yiyip bitirecek.
Vücudunuz ve ruhunuz yavaş yavaş tüm dertlerinden arınacak. Tüm düşünme ve yeme-içme alışkanlıklarınız değişecek. Yani kısacası vücudunuza ve ruhunuza balans ayarı yapılacak. Üzerinizden tüm olumsuzlukları kovunca gençleşecek ve güzelleşeceksiniz.

Sonucu garantili tek bir seansla kim tüm sıkıntılarından, dertlerinden, alışkanlıklarından kurtulmak istemez?

Quantum Emotional&Physical Release / Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisti Paul Emery kendi geliştirdiği yöntemlerle yukarıda sözünü ettiğimiz fiziksel ve duygusal bağımlılıkları bir seanslık terapiyle ortadan kaldırabileceğini söylüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Richmond Nua’nın davetlisi olarak ikinci kez Sapanca’da olan QEPR terapisti Paul Emery’le buluştuk. Emery’nin karşısına oturur oturmaz “Hakkınızda okuduklarımdan sonra 25 yıllık astım hastalığımı tedavi edip edemeyeceğinizi çok merak ediyorum” dedim. Cevabı çok netti: “Üzgünüm ama astımınızı iyi edemem.”

Bir süre karşılıklı bakıştık. Ben devam ettim: “Sigara da kullanmıyorum. İçkiyi keyif için ara sıra içerim. Atıştırmalıklarla pek aram yoktur, çikolata da sevmem. Paul cümlemi tamamladı: “Eee zaten kilo probleminiz de yok, gördüğüm kadarıyla. Peki sizi sıkan herhangi bir ağrınız, sıkıntınız, bir probleminiz var mı?”

“Olmaz olur mu” dedim. “Stres altında çalışıyorum, kaygılarım var, bir problemle karşılaştığımda duygusal olarak hemen çökebilirim. Ayrıca boyun fıtığımdan dolayı kronik ağrılarım da var.” Emery’nin biraz olsun rahatladığını hissettim ve terapi başladı...

Önce tıkanan enerjiler açılıyor

Paul Emery önce vücuttaki zayıf bölgeyi bulup hafif vuruşlarla tıkanan enerjiyi açıyor. Bu sayede stres, kaygı, fobi gibi duygusal, sigara, alkol, yeme bozukluğu, migren, boyun ağrısı gibi fiziksel problemlerden kurtulmak mümkün olabiliyor. Terapi ise, vücudun belli noktalarına parmak uçlarıyla dokunarak (tapping) yapılıyor. Aslında bu noktalar akupunktur yapılan noktalar, Emery iğne yerine parmak uçlarını kullanıyor.

O an sorunlarınızın çözülüp çözülmediğini bilemeseniz bile, Paul Emery’nin bir saate yakın süren sohbet ve seansından her şeyden önce son derece rahatlamış ve hafiflemiş olarak çıkıyorsunuz.

Belki gerçekten çakralarım açıldığı ve terapistin iyi etme gücü olduğu, belki de sadece plasebo etkisi gibi bir duyguyla son bir haftadır daha az kaygılıyım ve boyun ağrım azaldı. Sıkıldığımı hissettiğimde de öğrettiği hareketleri yapıyorum.

En azından yaptığım hareketlerin hiçbir zararı olmadığını biliyorum...

Paul Emery Kimdir?

Kalabalık içinde konuşmaya utanan, hatta biri soru sorduğunda bile yüzü kızaran Paul Emery QEPR adını verdiği terapi yöntemini kendi sorunlarından yola çıkarak yıllar içinde geliştirmiş. İngiltere’de Wales Üniversite’sinde psikoloji okuyan Emery, daha sonraları NLP/ Neuro Linguistic Programming ve EFT/ Emotional Freedom Techniques’i bulan uzmanlarla çalışmış. Tayland’da yaşayan ve geçen yıl dünyanın en iyi spritüal terapisti seçilmiş. Emery, Kate Moss gibi mankenler, Hollywood yıldızları ve İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinin de terapisti.

MÜGE AKGÜN / Radikal

Bu haber toplam 6776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.