1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Korona virüsle mücadelede kilit isim de hayatını kaybetti!

Korona virüsle mücadelede kilit isim de hayatını kaybetti!

Gelen son dakika haberlerine göre; Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ölümcül salgın koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Koronavirüs salgını yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı korkutucu boyuta ulaştı.

A+A-

 Koronavirüs ile ilgili yapılan son açıklama ölümcül virüsün korkunç yüzünü gösterdi. Çin devlet televizyonu bu sabah 10.30'da virüsle mücadelede kilit rol oynayan doktorun hayatını kaybettiğini duyurdu. Küresel düzeyde salgın için çalışmalar sürerken Türkiye de koronavirüs için önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Türkiye, koronavirüs için geliştirdiği yerli kitin görüntülerini paylaştı. İşte koronavirüs ile ilgili gelen en sıcak bilgiler...

Kovid-19 (yeni tip koronavirüs) için dünya çapında mücadele devam ediyor. Ancak bu Çin devlet televizyonu'ndan bu sabah saat 10.30'da yapılan açıklama tüm dünyayı üzüntü ve endişeye boğdu.


korona.jpg


Ölümcül salgın can almaya hızla devam ederken bir yandan da çözüm ve tedavi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte koronavirüs ile ilgili en sıcak ve son bilgiler...


kovid-19.jpg

Çin’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 1869’a yükseldi.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede kesinleşen Kovid-19 vaka sayısı 11 bin 741’inin durumu ciddi olmak üzere 72 bin 436’ya çıktı.

Salgında şu ana kadar biri Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nden olmak üzere ülkede ölenlerin sayısı 1869’a ulaştı.

Kovid-19 bulaşma durumu şüpheli olan kişilerin sayısı 6 bin 242’ye, müşahede altındaki kişi sayısı 141 bin 552’ye gerilerken, iyileşerek taburcu edilenlerin sayısı 12 bin 552’ye ulaştı.

 

Bu haber toplam 3273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.