1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Kadına Yönelik Şiddete Çözümler - Seminer

Kadına Yönelik Şiddete Çözümler - Seminer

AİLEDER'in her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Salı 18.00 seminer programının” bu haftaki konuğu Sosyal Hizmet Uzmanı Fatih Kılıçarslan olacak.

A+A-
İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneğinin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği "Salı 18.00 Aileder seminer programının" bu haftaki konuğu Sosyal Hizmet Uzmanı Fatih Kılıçarslan olacak.

19 Şubat Salı günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikte "Kadına Şiddete Çözümler" konulu söyleşi yapılacaktır.

Özgeçmiş

1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Y.O. Sosyal Hizmet Uzmanı olarak mezun olmuştur.

1993 yılından itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı Bitlis Devlet Hastanesi, Haydarpaşa Numune Hastanesi, Bakırköy Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları kliniklerinde sosyal hizmet uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Prof.Dr. Musa Tosun başhekimliği döneminde başhekim yardımcısı olarak göreve başlamış Ocak 2011 görevinden ayrılmıştır. 2001 yılında Stephan Bray ile Aile Terapisi klinik çalışma, eğitim ve süpervizyon başlamış, Kurt Heillborn ile devam etmektedir. V. AİLE ŞURASI Aile Rehberlik, Danışmanlık, Terapi Komisyonu şura üyeliği, Ulusal ve Uluslar arası kongrelerde tebliğlerinin yanı sıra makale ve kitap çalışmaları olmuştur.

İnsan Gelişimi ve Toplumsal Eğitim Vakfı mütevelli heyet, Bakırköy Akıl Hastanesi Vakfı mütevelli heyet, Alman-Türk Psikiyatri Derneği üyeliklerinin yanı sıra İstanbul Aile Araştırmaları Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği başkanlığını yürütmektedir. Fatih Üniversitesi Aile Danışmanlığı Programında eğitimci olarak görev almaktadır.

AİLEDER İLETİŞİM

Haseki, Küçükmühendis Sk. No. 7 Fatih / İstanbul Tel. 0212 588 2545 Faks. 0212 632 8579

Kaynak: www.aileder.org.tr  

Bu haber toplam 3767 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.