1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. İşler Güçler 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

İşler Güçler 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

İşler Güçler 16 Ağustos 2012 Perşembe günü yepyeni bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrol oynadığı İşler Güçler dizisi yeni fragmanı yayınlandı...

A+A-

Star TV’nin daha yayımlanmadan güldürmeye başlayan komedi dizisi İşler Güçler, her bölümüyle reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Modern Muzip Yalanların yer aldığı İşler Güçler, 16 Ağustos Perşembe akşamı Star TV ekranlarına geliyor.

İşler Güçler’in bir önceki bölümünde Ahmet, akşam ezanının çok geç okunuyor olmasından şikayet etmiş ve orucunu erken açmanın yollarını aramıştı. Ahmet, bunun için de Feride'den yardım istemişti. Murat, Ramazan dolayısıyla yeni bir program yapmanın telaşına düşmüştü. Ses getiren bir ramazan programı için de kötü çocuk olmaya karar vermişti. Sadi, Meslek Hikayeleri projesini Ramazan'a uydurmaya çalışmıştı. Yeni yetenekleri keşfetme yoluna giden Sadi, Hale'den yine paçayı kurtaramamıştı. Kahramanlarımızın işleri yine ters gitmiş ve birbirlerine yine sımsıkı sarılmıştı.. Her Bölümde Farklı Olaylar Bakalım Bu Bölümde Kahramanlarımız Neler Yaşayacak..


   
Bu haber toplam 4717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.