1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. II.Mobbing Türkiye Zirvesi Mart'ta!

II.Mobbing Türkiye Zirvesi Mart'ta!

Mobbing hakkında bilinmeyenler, 20 Mart 2011'de Boğaziçi Üniversitesinde II. Mobbing Zirvesi incelenecek.

A+A-

Mobbing hakkında bilinmeyenler, 20 Mart 2011'de Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Konferans Salonu’nda yapılacak olan II. Mobbing Zirvesi’nde incelenecek, bu sorunla başa çıkmanın yolları konuşulacak. Mobbing mağdurlarına, bu konuda kendini güçlendirmek isteyenlere, insan kaynakları alanında çalışanlara ve yöneticilere; konunun ilgi tarafları ve uzmanlarca çözüm yolları aktarılacak.

İş yerindeki bir kişi veya bir grubun diğer çalışanlar tarafından rahatsız edilmesi, hakarete uğratılması ve en sonunda çalışamaz duruma getirilmesi anlamına gelen mobbing, kişide sinirlilik, panik atak, depresyon ve intihara varan ruh sağlığı bozuklukları da doğurabilmekte.

Konunun her yönden ele alınması için zirve konuşmacılarını; akademisyenler, psikologlar, danışmanlar, avukatlar, adli tıp uzmanları ve mobbing mağdurları oluşturuyor.

Konuşmacılarımızdan Mobbing Eğitim ve Destek Merkezi kurucusu, Eğitmen, Profesyonel Koç Çağlar Çabuk “Mobbing Mücadelede Kurumsal ve Bireysel Önleme Mekanizmaları”, Uzman Psikolog Derya Deniz “İşyerinde Saldırgan Davranışların Nedeni ile Mobbing Mağdurlarının Kişilik Tutum ve Davranış Özellikleri”, Avukat Metin İriz “Mobbing İspat Hukuku”, Prof Dr. Nevzat Alkan “Adli Tıp Rapor Örnekleri ile Mobbing”, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Duygu Salman “Stratejik Bir Güç Oyunu Olarak Mobbing ve Mobbing Çemberi” konularına açıklık getirecekler. Ayrıca mobbing mağduru F.İ. yaşadıklarını paylaşacak. Top model Tuğçe Kazaz da “Mobbing Bir Gelişim Fırsatıdır” konusuyla zirvede konumacı olarak yer alacaktır.

Zirveye; her sektörden ve kademeden çalışanlar ile üniversite öğrencileri katılabilirler.

Bu haber toplam 5449 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.