1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hangi Takım, Kimin Peşinde?

Hangi Takım, Kimin Peşinde?

Hangi takım, kimin peşinde? Futbolda olabilecek transferler?

A+A-

Galatasaray, Serdar için bastırıyor. Afrika Kupası'na giden Chedjou'nun yokluğunda sakatlanan Semih'i de kaybeden Cim Bom, savunmaya takviye yapmak için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bursaspor ile Serdar Aziz için sıkı bir pazarlığa girişen Galatasaray yönetimi işi bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Milli stoper olmazsa gündemde Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık var. | Açık Mert Korkusuz
Aslan'da Yumlu sürprizi. Stoper arayışındaki Galaltasaray'ın gündemine Trabzonsporlu Mustafa Yumlu girdi... Deneyimli stoper Aslan'a çok sıcak bakıyor, Abdurrahim Albayrak'ın bu konuda Trabzon Başkanı ile bizzat görüşmesi bekleniyor. Hamzaoğlu'nun da Mustafa ismine sıcak baktığı bir başka ayrıntı. | 

Gomis, "Ayrılabilirim" diyerek rest çekti, Swansea'den, "İstersen gidebilirsin" açıklaması geldi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, Fransız yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti. 

Trabzonspor'un, transferin bir başka gözdesi Ozan Tufan için de Bursaspor'a şu ana kadarki en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Rakamsal olarak Fenerbahçe'nin önünde olan Fırtına'ya Tmisah 'evet' derse, genç yıldız da bordo-mavili formayı giyececek.| Fanatik
Bursaspor'un 19 yaşındaki genç yıldızı tercihini açıkladı: Fenerbahçe'yi istiyorum. Ezeli rarkiplerin transfer yapması Fenerbahçe'yi heveslendirdi. Ozan Tufan için Bursaspor ile yeniden pazarlık yapılacak. Para+takas masada tutuluyor. 

Galatasaray, Serdar Aziz'in transferi için bastırıyor. Sarı-kırmızılı ekip, yüksek uçan Bursaspor'un inadını kırmaya uğraşıyor. | Fotomac
Milosevic ve Opare'de mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Hamburg ile yollarını ayırmaya hazırlanan başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ı da renklerine bağlıyor. 

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Luiz Adriano için Shakhtar Donestk'in kapısını çaldı. İlk etapta oyuncuyu satmayı düşünmediklerini bildiren Ukrayan ekibi, 10 milyon Euro'luk bir teklif durumunda bunu gündeme alabileceklerini dile getirdi.

İlle de Serdar olacak. Galatasaray, Serdar Aziz için Bursaspor'dan beklediği yanıtı alamayınca yönünü Spartak Moskova'daki Serdar Taşçı'ya çevirdi.

Sırada Tolgay var. Ara transfer döneminde kadrosunu Alexander Milosevic ve Daniel Opare ile güçlendiren Beşiktaş, rotasını şimdi de Almanya Ligi takımlarından Hamburg'da forma giyen Tolgay Arslan'a çevirdi. Siyah-beyazlılar, orta saha sahada oynayan gurbetçi oyuncunun menajeri ile her konuda anlaştı, Hamburg ile görüşmelerini sürdürüyor.

İki yıldıza 7 milyon Euro ve 3 futbolcu. Fırtına dinmiyor. Hakan Arıkan, Uğur ve Erkan derken Trabzonspor, Bursassporlu Ozan ile Şener için 7 milyon Euro+3 futbolcu teklif etti. Timsah paranın yükseltilmesini istedi.

Galatasaray yönetimi, Yekta Kurtuluş-Mustafa Yumlu takası için bu hafta Trabzonspor'u ikna etme peşinde. Galatasaray'da Chedjou'nun Afrika Kupası'nda olması, Semih ve Koray'ın sakatlıkları ve Gökhan Zan ile de yolların ayrılması nedeniyle baş gösteren stoper krizi için bare belirlendi: Mustfa Yumlu - Yekta Kurtuluş takası. 

Egemen: Galatasaray'la görüştüğüm yalan!... Uzun süren sakatlığını atlattıktan sonra müthiş bir geri dönüş yapan Egemen, adının defans arayışlarında olan Galatasaray'la anılmasına açıklık getirdi. Sarı-kırmızılılarla masaya oturduğu haberlerini yalanlayan deneyimli futbolcu, "Galatasaray'la kesinlikle görüşmedim. Hatta Galatasaray dışında bir başka kulüple de herhangi bir temasım olmadı" dedi.

Seç beğen al Aziz'im. Galatasaray, Bursaspor'a 5 oyuncusunu önerecek. Chedjou-Semih-Koray üçlüsünün yokluğunu doldurmak için Serdar Aziz'e yönelen Galatasaray, yeşil-beyazlı yönetim ile masaya oturduğunda Gökhan, Yekta, Umut, Ontivero ve Aydın'ı takas için teklif edecek.

Bu haber toplam 3743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.