1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'la Sözleşme İmzaladı

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'la Sözleşme İmzaladı

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

A+A-

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için imza töreni düzenliyor...
 
Hamzaoğlu sezon sonuna kadar kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

Basın toplantısından satırbaşları;

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak: "Her iki tarafın da istediği bir şey. Hamza hoca çok zamandır aklımdaydı, bütün yönetim kurulundaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İçimizden tek bir olumsuz ses çıkmadı, herkesin üzerinde ortaklaştığı bir isimdi. Hayırlı uğurlu olsun, Hamza hocaya da teşekkür ederim. Kendisi, bizimle hiçbir şekilde para konuşmadı, bizim için bu durum da çok önemliydi"

Hamza Hamzaoğlu: "Yuvam diyebileceğim bir yere geldim, tekrardan buraya gelmekten dolayı gururluyum. Bize bu görevi layık gören başta başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Şimdi tek şey burada mahcup olmamak. Güzel şeyler söylemek isterim ama bunlar zaman alacak şeyler. Başarı olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazanmak için spormenlik çerçevesinde mücadele eden bir Galatasaray yaratmak için çok çalışacağız. Üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz, hedeflerimize ulaşacağız. Milli Takım'da bir görevdeydim, Yıldırım Demirören ve Fatih hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir şekilde benim önümde durmadılar ve bu fırsatı değerlendirmem gerektiğini söylediler. Fatih hocam da benim bu görevi yapabileceğimi söyledi ve bana o güveni verdi."

WESLEY SNEIJDER'E CEVAP VERDİ

Hamza Hamzaoğlu: "Sneijder konusunda, o günkü şartlarda söylenen bir şeydi. Sneijder'in yaptığı bir röpörtaj sonunda böyle bir yorum yaptım, bu hiç gündeme gelmedi. Hollanda Takımı'ndaki durumdan bahsetmişti ve ben Milli Takım hocasıydım. Sneijder, Dünya Kupası'ndaydı ve o gün verdiği röportaj da anlamsızdı. Başka yerde olan futbolcu arkadaşlarını yermeye gerek yok. Sneijder benim için çok kıymetlidir. Ben, orada Sneijder özelinde bir şey söylemedim, genel bir ifade kullandım aslında. Biz zaten eksiklerimizi biliyoruz. Sadece Sneijder için değil tüm yabancı oyuncular için Türkiye'ye neden geldiklerini bilmek zorundalar ve kendilerinden bekleneni vermek zorundalar. O heyecanla biraz ileri gitmiş olabilir, bunu da kabul ediyorum. Sneijder ile de bugün konuşacağım, benden yana herhangi bir sorun yok, ondan yana da olacağını düşünmüyorum ve belki de o da o gün verdiği röpörtajdan dolayı pişmandır."

Bu haber toplam 2612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.