1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Günün Transfer İddiaları

Günün Transfer İddiaları

Türkiye'de ve Dünya'da günün bomba tranfer iddaları şöyle:

A+A-

1- Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gözde isimlerinden olan Emre Çolak'a, Rubin Kazan'ın talip olduğu; Gökdeniz Karadeniz'den bilgi alan Tatar ekibinin hocası Bilyaletdinov'un da maçlarını izlediği Emre'nin transferi için olumlu rapor verdiği bildirildi. (Fotomaç)

2- Fenerbahçe, Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'nin transferini bitirmek için Moussa Sow transferinde olduğu gibi bazı işadamlarından sponsor olmasını isteyecek. (Skorer) 

3- Eskişehirspor'un, son olarak Nice forması giyen Newcastle United'ın eski oyuncusu Hatem Ben Arfa ile görüşüp teklif yaptığı, Fransız oyuncunun da bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. (Foot Mercato)

4- Trabzonspor, bu sezon sakatlıklar yüzünden çok fazla forma şansı bulamayan Nuri Şahin için, menajeri Rıza Fazeli aracılığıyla Borussia Dortmund'la transfer görüşmelerine başladı. (Skorer)

5- Galatasaray'ın İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili'ye Fiorentina'nın ardından Torino'nun da talip olduğu iddia edildi. (Skorer)

6- Galatasaray'da Başkan adayı Dursun Özbek'in seçimi kazanması halinde Sivasspor'da forma giyen Aatif Chahechouhe'yu transfer etmek istediği, Faslı oyuncunun da sarı-kırmızılı takıma gelmeye çok sıcak baktığı öğrenildi. (Fotomaç)

7- Yunan spor basını, sağ beke takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın, Platanias takımında forma giyen Ousmane Coulibaly'le anlaşmaya vardığını iddia etti.

8- Trabzonspor,  Elazığspor'un 18 yaşındaki Malili sağ kanadı Hamidou Traore'yle büyük ölçüde anlaşma sağladı. (Fanatik)

9- Galatasaray başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, seçilmesi halinde Tottenham'ın 31 yaşındaki Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'a sarı-kırmızılı formayı giydireceğini söyledi. (Fotomaç)

10- Trabzonspor, Hamburg ile sezon sonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Rafael Van der Vaart'ı transfer listesine aldı. (Fanatik)

Bu haber toplam 3014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.