1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. GAÜ, Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’ne ev sahipliği yapacak

GAÜ, Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’ne ev sahipliği yapacak

Girne Amerikan Üniversitesi 16. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’ne ev sahipliği yapmak isteyen aday üniversiteler arasında yapılan eleme sonunda, bir sonraki kongreye ev sahipliği yapma hakkını elde etti.

A+A-

“İletişim Çağında İletişimsizlik” temalı kongrede 25 farklı üniversiteden giden öğrenciler ünlü psikolog ve akademisyenlerin verdiği konferans ve seminerlere katıldı.

Kongrenin birinci günü Gölbaşı’nda yapılan kokteyle katılan öğrenciler hem eğlendi hem de farklı üniversitelerden gelen psikoloji öğrencileriyle tanıştı. Üç gün süren kongre boyunca öğrenciler, hem sözlü bildirilerde bulundu hem de poster sunumları gerçekleştirdi. 

Bildiri ve poster sunumu birincileri Türk Psikologlar Derneği tarafından ödüllendirildi. Ödül alan çalışmalar Türk Psikologlar Derneği bültenlerinde yayınlanacak.

GAÜ’den yapılan açıklamada, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin ulusal ve uluslararası bilimsel proje ve konferanslara katılmalarının desteklendiği belirtilerek kıtalar ötesi bir dünya üniversitesi vizyonu olduğuna dikkat çekildi.

Kıbrıs Gazetesi

Bu haber toplam 5080 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.