1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Transferi Borsaya Bildirdi!

Galatasaray Transferi Borsaya Bildirdi!

Galatasaray transferi borsaya bildirdi.Galatasaray'da bir türlü bekleneni veremeyen ve Türkiye'deki geleceği tam anlamıyla yılan hikayesine dönen oyuncu, yeni takımını bizzat kendisi açıkladı.

A+A-

Galatasaray'da bir türlü bekleneni veremeyen ve Türkiye'deki geleceği tam anlamıyla yılan hikayesine dönen oyuncu, yeni takımını bizzat kendisi açıkladı.

20 yaşındaki genç oyuncu, kariyerine bundan sonra Macaristan ekibi Honved'de devam edeceğini söyledi ve eski hocası Roberto Mancini hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.

Lucas Ontivero, "Biraz üzgünüm ancak her zaman Tanrı'nın takdirini kabul etmişimdir. Artık Honved'e gidiyorum ve umarım yeni takımıma faydalı olabilirim. Oynamaya %100 hazırım" şeklinde konuştu. Sezonun ilk yarısını Gaziantepspor'da kiralık olarak geçiren Arjantinli kanat oyuncusu, teknik direktör Okan Buruk'un gözüne giremeyince sözleşmesi feshedilmişti.
Galatasaray da KAP'a bildirdi
Galatasaray Kulübü bu gelişmeyi KAP'a bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi: "Profesyonel futbolcularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun 2014-2015 futbol sezonunun sonuna kadar Macaristan 1. Lig takımlarından Honved FC'ye geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 

Bu haber toplam 3595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.