1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Samuel Eto'yu Transfer Edebilir

Galatasaray Samuel Eto'yu Transfer Edebilir

Galatasaray, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Samuel Eto'o'nun transferini bitirmeye çok yakın.

A+A-

Drogba'nın yerine aynı ayarda golcü arayan Cimbom, Chelsea'yle yollarını ayıracak olan Samuel Eto'o'yu transfer etmeye çok yakın. G.Saray'ın Eto'o ile haftalar önce söz kestiği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılı yöneticiler, 33 yaşındaki Kamerunlu yıldızla önümüzdeki hafta Londra'da bir araya gelip işi bitirmeyi hedefliyor.

Gelecek sezon için Didier Drogba'nın yerine aynı ayarda bir golcü arayan Galatasaray'ın Samuel Eto'o'nun peşinde olduğu ortaya çıktı. Drogba'nın ailesini bahane ederek ayrılık sinyalleri vermesi üzerine çalışmalara başlayan sarı-kırmızılıların, Chelsea ile sözleşmesi gelecek ay bitecek olan Eto'o için bir süredir gizli olarak çalışma başlattığı öğrenildi. Menajerler aracılığı ile yürütülen görüşmelerde yıldız oyuncudan olumlu yanıt alındığı belirtiliyor. Yöneticilerin, önümüzdeki hafta Londra'ya giderek, işi bitirmeyi planladığı ifade edildi. Eto'o isminin öne çıkmasında kalitesinin yanında, Drogba'dan daha genç (33 yaşında) olması, en az onun kadar şöhretinin bulunması ve sözleşmesinin bitmesinin rol oynadığı öğrenildi. Balotelli, Dzeko gibi isimlere en az 10 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda olan yönetimin, Eto'o'yu bir miktar imza parası ve 4-5 milyon euro yılık ücret karşılığında ikna edebileceği kaydedildi. Samuel, bu sezon Chelsea'de 42 maçta 14 gol atıp, 7 asist yaptı.

MANCİNİ'NİN KARE ASINDA 2 TÜRK
Öte yandan Roberto Mancini'nin transfer raporunu yönetime sunduğu belirtildi. İtalyan hocanın, mutlaka alınmasını istediği oyuncular olarak Cagliari'li stoper Davide Astori, Hamburg'un Türk yıldızları Hakan Çalhanoğlu ile Tolgay Arslan ve Sampdoria'nın golcüsü Manolo Gabbiadini'nin isimlerini verdiği belirlendi. Tecrübeli çalıştırıcının; Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın çok iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğini de belirttiği iddia edildi. Yönetim, yeni sezonda da Mancini ile yola devam etme kararı verilmesi halinde transfer için harekete geçecek.

Bu haber toplam 4699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.