1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray-Kayserispor Maçı Hangi Kanalda

Galatasaray-Kayserispor Maçı Hangi Kanalda

Spor toto süper lig 26. haftasında Galatasaray Kayserispor ile karşılaşacak. Galatasaray Kayserispor mücadelesinin ayrıntılarına buradan sitemizden ulaşabilirsiniz. GS Kayseri maçı ne zaman saat kaçta. Sarı kırmızılı takım bu dev maçtan galip çıkmak istiy

A+A-

Spor toto süper llig 26. haftasında Galatasaray Kayserispor ile karşılaşacakl. Şampiyonlar Ligi'nde alınan mağlubiyetin ardından Galatasaray ligde artık kayıp vermek istemiyor. Büyük kan kaybeden sarı kırmızılı takımda Mancini'nin koltuğu sallanmaya başladı. Mancini gidecek mi? Ayrılık sinyalleride veren başarılı teknik adam bakalım bu akşam oynanacak olan Kayserispor maçından nasıl bir sonuç alacak. Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta? GS Kayseri mücadelesinin ayrıntıları sadece sitemizde olacak. 

 

Galatasaray Kayserispor mücadelesini kim kazanacak ayrıntılar burada.... 

Galatasaray Kayserispor maçı 22 Mart 2014'te saat 19.00'da LİG TV'den canlı yayınlanacak. Maçın geniş özeti golleri ve tüm detayları burada olacak

Galatasaray ile Kayserispor, lig tarihinde yarın 38. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 37 maçta Galatasaray 24, Kayserispor ise sadece 1 galibiyet aldı, 12 maç da berabere sonuçlandı. ''Cim Bom''un 79 golüne, Kayserispor 26 golle yanıt verebildi. Sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maçı Galatasaray 4-2 kazandı.


- Kayserispor'un tek galibiyeti 1974'te
Kayserispor, lig tarihinde şimdiye dek Galatasaray karşısındaki tek galibiyetini 21 Nisan 1974 tarihinde Kayseri'de yapılan maçta 2-0'lık sonuçla aldı. İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, renktaşı ile lig tarihinde yaptığı ikinci randevuda tattığı yenilginin ardından, oynadığı son 35 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılmadı.


- Kayserispor, İstanbul'da sadece 2 beraberlik alabildi
Galatasaray, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı lig maçlarında sadece 2008-2009 ve 2010-2011 sezonunda berabere kalarak, rakibine puan kaptırdı. İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, Kayserili renktaşıyla evinde yaptığı 18 lig maçının 16'sını kazanırken, 2 kez berabere kaldı. İstanbul'daki maçlarda Galatasaray 53 gol atıp, kalesinde 11 gol gördü.

Bu haber toplam 3931 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.