1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Beşiktaş maç özeti: Galatasaray evinde kükredi! İşte maçın özeti

Galatasaray Beşiktaş maç özeti: Galatasaray evinde kükredi! İşte maçın özeti

Lider Galatasaray zirve takipçilerinden Beşiktaş'la karşılaştı ve mağlup ederken şampiyonluk konusunda önemli bir adım attı. Galatasaray Beşiktaş maçının özeti taraftarlarca merakla araştırılmaya başlandı. Dev Galatasaray Beşiktaş maçında 2 gol 1 penaltı

A+A-

Galatasaray Beşiktaş maç özeti günün en çok araştırılan spor konularından. Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta heyecanı Galatasaray Beşiktaş maçı ile doruğa ulaştı. Aslan puanını 66 yapıp liderlik koltuğunu geri alırken Beşiktaş, 62 puanda kaldı ve dördüncü sıraya geriledi. Aşağıdaki linkten maçın özetini ve gollerini izleyebilirsiniz. Galatasaray Beşiktaş maçının özeti…

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI DETAYLARI

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in galip gelmesiyle oldukça kritik bir hal alan 31. haftanın dev derbisinde kazanan Galatasaray puanını 66'ya çıkardı. Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir 63 puanla Aslan'ı takip ederken Beşiktaş 62 puanda kaldı ve dördüncü sıraya geriledi.


5ae4cb840f254316e8d6008d.jpg


KALAN MAÇLAR HANGİLERİ?

Beşiktaş son üç haftada Kayserispor, Osmanlıspor (D) ve Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Galatasaray ise Teleset Mobilya Akhisarspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe (D) ile oynayacak.

BEŞİKTAŞ 15 GÜNDE 2 KUPAYA VEDA ETTİ

19 Nisan’da yarıda kalan, 57. dakikadan itibaren yeniden oynanmasına karar verilen kupa derbisinde F.Bahçe’ye karşı Ülker Stadı’na çıkmayacağını açıklayan siyah-beyazlılar, ligde de dün G.Saray’a boyun eğdi. Beşiktaş, dünkü yenilgiyle ligde 4. sıraya gerilerken bitime 3 hafta kala G.Saray’ın 4, Başakşehir’in 3, F.Bahçe’nin 1 puan gerisine düştü. Bu, bir anlamda şampiyonluğun mucizelere kaldığının göstergesi.
Perşembe günkü kupa maçına da çıkmama kararı alan siyah-beyazlılar, tarihi başarıların ardından 15 günde iki kupaya birden veda etmiş olacak.

Siyah-beyazlı camia, Başkan Fikret Orman’ın ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘kriz yönetimi’nde sınıfta kaldığını düşünüyor.

Kaynak:www.sozcu.com

Bu haber toplam 5614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.