1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Belözoğlu'nun Vukuatları Boyunu Aştı!

Emre Belözoğlu'nun Vukuatları Boyunu Aştı!

Daha önce defalarca saha içindeki agresifliği, hakemlerle ve rakip oyuncularla yaşadığı tartışmalar nedeniyle eleştirilen Emre'ye tepki yağıyor.

A+A-

Emre Belözoğlu'nun vukuatları bitmiyor... Tecrübeli oyuncu, Eskişehir maçında yan hakeme hakaret edince oyundan atıldı. Daha önce defalarca saha içindeki agresifliği, hakemlerle ve rakip oyuncularla yaşadığı tartışmalar nedeniyle eleştirilen Emre'ye tepki yağıyor.

Bu olay sonrası Fenerbahçeliler bile isyan etti. FBTV'de maçı yorumlayan eski futbolcu Cem Pamiroğlu, Emre'nin saha içerisinde agresif olduğunu ve bu durumun Fenerbahçe'ye zarar verdiğini söyledi.

Haber Türk'te yer alan habere göre  İşte Emre Belözoğlu'nun vukuatlarından bazıları:

Macaristan ile oynadığımız milli maçta gol attıktan sonra basın tribününe yönelik çirkin bir harekette bulundu. Bu hareketi nedeniyle ağır eleştirilere uğradı.

Galatasaray derbisinde Sabri ile kavga etti. Sabri, Emre'nin kendisine 'Seni öldürürüm' dediğini söyledi.

Kayserispor maçında Cangele’nin faulüne maruz kalan Emre Belözoğlu, yerden hışımla kalkıp, sağ elini boğazına götürmüş ve “senin boğazını keserim” şeklinde bir hareket yapmıştı.

Beşiktaş derbisinde Emre, Deivid’i uyardı. Sinirlenen Brezilyalı arkadaşının üzerine yürüyünce Emre çılgına döndü. İki futbolcu birbirlerine el kol hareketi yaparken, 5 dakika sonra Aragones, Emre’yi oyundan çıkardı. Buna sinirlenen yıldız oyuncu, kramponlarını yere atarak tepki koydu.

Bu haber toplam 4949 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.