1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİ

  3. CTE Psikolog ve Veteriner alımı sözlü sınav bilgileri

CTE Psikolog ve Veteriner alımı sözlü sınav bilgileri

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından Psikolog ve Veteriner alımı sözlü sınavı ile ilgili duyuru yayınlandı. Sözlü sınav yeri, tarihi ve adaylar

A+A-

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Psikolog ve Veteriner alımı sözlü sınav 21, 22, 23, 24, 25 Mart 2016 tarihlerinde yapılacak. Sınava girecek adaylar hangi gün sınava gireceklerini ve başvurusu geçersiz sayılanlar isimlerini aşağıdaki bağlantılarda bulabilir.

Sınava girecek adayların isimleri ve sözlü sınava girecekleri tarihlere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların belirtilen tarihte ve saatte belirtilen adreste bulunmaları gerektiği duyuruldu.

Sözlü sınav soruları şu şekilde olacak.

İlgili adayın atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi 40, Atatürk İlke İnkılap tarihi 20, Genel kültür 20, Bir konuyu kavrama ve ifade yeteneği 20 puan, olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirilecek.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sınava gelirken yanlarında; Resimli bir kimlik belgesini, Lisans öğrenimlerini gösterir diploma, mezuniyet belgesi veya geçici mezuniyet belgesini, yanlarında bulundurmaları gerekmek olduğu yapılan duyuruda yer aldı.

Psikolog sözlü sınavına katılacakların listesi, Veteriner Hekim sözlü sınavına katılacakların listesi ve ayrıca başvurusu geçersiz sayılanların listesine de aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Sınav adresi: ATGV Ankara Hakimevinde (Tavuskuşu Sokak No:18 Dikmen, Çankaya / Ankara) yapılacağı duyuruldu.

Psikolog sözlü sınavına katılacakların listesi için TIKLAYINIZ

Veteriner Hekim sözlü sınavına katılacakların listesi için TIKLAYINIZ

Başvurusu geçersiz sayılanların listesi için TIKLAYINIZ

www.mymemur.com

Bu haber toplam 5531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.