1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. "Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi" Semineri

"Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi" Semineri

AİLDER'in "Salı 18" seminerleri kapsamında bu hafta; Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfının "Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi" hakkında Proje Yönetmeni Özlem Bağlar bilgilendirme yapacak.

A+A-

AİLDER'in "Salı 18" seminerleri kapsamında bu hafta; Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfının "Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi" hakkında Proje Yönetmeni Özlem Bağlar bilgilendirme yapacak. Etkinlikle ilgili AİLE-DER tarafından yapılan yazılı açıklamanın ayrıntıları şöyle:

İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı derneğinin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Salı 18.00 Aileder seminer programının” bu haftaki konuğu Proje Yönetmeni Özlem Bağlar olacak.

24 Ocak Salı günü saat 18.00'de Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfının "Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi "hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Sokakta Çalışan Çocukları Koruma Komisyonu olarak 1998’den bu yana yürüttüğümüz  "Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi "   13 yaşında. İlköğretim çağında sokakta çalışan çocukları aileleri ile ele alıp onları bu koşullara iten etkenleri bulup ortadan kaldırmak ve çocuklarımızı ilerde kendilerine, ailelerine ve topluma yararlı bireyler haline getirmektir. Çocuklarımızla sokakta veya ilgili kurum ve kişilerin önerisiyle tanışıp çocuklarımızı aileleriyle bir bütün olarak ele alıyor gıda, giyim ve ev eşyası ihtiyaçlarını karşılıyor eğitim, sağlık hizmeti ve gerektiğinde rehabilitasyon desteği veriyoruz. Karne şenlikleri, geziler, piknikler düzenleyerek onların küçük dünyalarını renklendiriyoruz. Okumaya meyilli olmayan çocuklarımızı Açık Lise okumaya teşvik edip çıraklık eğitimine yönlendirerek meslek edinmelerini sağlıyoruz. Projemiz 2006 Vakıf Medeniyeti Yılı Uygulanmış Sosyal İçerikli Proje Yarışması’nda ödül almıştır. Projemizin finansman giderleri vakfın katkısı, bağışlar, komisyon üyelerinin aidatları ve kermeslerle karşılanıyor.
İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği ve Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfında yürütülen etkinliğe katılım serbest olup, saat 18.00’de seminer başlayacaktır.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı
Haseki, Küçükmühendis Sk. No. 7 Fatih / İstanbul
Tel.     0212 588 2545                 
Faks.   0212 632 8579

Bu haber toplam 8272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.