1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Çocuk Değerlendirmede Kullanılan Testler Semineri

Çocuk Değerlendirmede Kullanılan Testler Semineri

AİLEDER'in her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Salı 18.00 Aileder seminer programının” bu haftaki konuğu Psikolojik Danışman Yusuf Menki olacak.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı derneğinin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği "Salı 18.00 Aileder seminer programının" bu haftaki konuğu Psikolojik Danışman Yusuf Menki olacak.

11 Aralık Salı günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikte "Aile Görüşmelerinde Çocukların Değerlendirilmesinde Kullanılan Testler" konusunda sunum yapılacaktır".

İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneğinin Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfındaki merkezinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım ücretsizdir. Seminere başvuru formuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Aileder Seminer Kayıt Formu  

 "Psikolojik Danışman Yusuf Menki'nin Özgeçmişi:

1998 yılında Gazi Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler (PDR) bölümünden mezun oldu.  Çalışma Alanı olarak çocukların değerlendirilmesinde testlerin kullanılması, öğrenme güçlüklerinin tespiti ve Çocuk Odaklı Aile Danışmanlığı, Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin tespiti, Sınav Kaygısı, konularında çalışmaktadır. 

Çocuk değerlendirmede kullanılan testlere özel ilgi gösterdiği için bu alandaki eğitim programlarına katılmaya çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 

Katıldığı eğitim Ve Süpervizyonlar

Denver Gelişimsel Tarama Testi eğitimi, Yöret  Kriz Müdahale Eğitimi, Konuşma Terapisi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Wisc-r Uygulama Eğitimi , Bilişsel Davranışçı Terapiler  Eğitimi, Çözüm Odaklı  Danışmanlık Yaklaşımı Eğitimi , Aile Terapisi Eğitimi , Nöropsikolojik Testler Eğitimi, Çapa Tıp Fak.Nöroloji Anabilim Dalı Temel Nöropsikoloji Eğitimi,Projektif Testler Eğitimi

Uyguladığı Testler:

Wisc-r, Denver Gelişim Tarama Testi, St. Binet, Leiter, Colombia Zihin Olgunluk Testi, AGTE (Ankara Gelişim Tarama Envanteri) Gessell Gelisim Testi,Peabody Kelime Anlama Testi, Metropolitan  Okul Olgunluğu Testi  ,Porteus Labirenti Zeka Testi ,Catell 2A-3A Zeka Testi , Kohs Küpleri Zeka Testi ,Goodenough Zeka Testi , Bender –Gestalt Testi,   TKT(5-7),TKT(7-11),TYT(6-8), Stroop Testi, İşaretleme Testi, SAYI Dizisi Öğrenme Testi

Meslekte Özel İlgi Alanı:

Çocukların değerlendirilmesi, Psikolojik Testler, Nöropsikoloji ve Nöropsikolojik Testler,  Öğrenme güçlükleri, dikkat eksikliği, eğitsel tanılama ve aile çalışmaları, Okul Öncesi Çocukların değerlendirilmesi

Adres;

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı
Haseki, Küçükmühendis Sk. No. 7 Fatih / İstanbul
Tel.     0212 588 2545                 
Faks.   0212 632 8579

Bu haber toplam 9546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.