1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Club Brugge - Beşiktaş Maçı

Club Brugge - Beşiktaş Maçı

Club Brugge Beşiktaş için heyecan dorukta. Beşiktaş, Club Brugge deplasmanda avantajlı skor elde etmek istiyor. Peki Club Brugge Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

A+A-

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta Beşiktaş Club Brugge maçı ile Avrupa arenasında önemli bir karşılaşma oynayacak. Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaşlıların yanı sıra tüm Türkiye'nin desteği bu akşam siyah-beyazlılarla olacak. İşte Beşiktaş Club Brugge maçı hakkında son dakika gelişen haberler ve oyuncuların son durumları
 

Beşiktaş Club Brugge maçları ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Club Brugge Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:00'da Jan Breydel Stadyum'unda oynanacak. Craig Thomson'un yöneteceği mücadele Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak. İstanbul Olimpiyat Stad'nda oynanacak rövanş mücadelesi ise saat 22:05'te başlayacak. Maç Star TV'den ekranlara gelecek.

Club Brugge 11'i
Ryan, De Fauw, Duarte, Mechele, De Bock, Simons, Vormer, Mbombo, Meunier, Refaelov, De Sutter
 
Beşiktaş'ın ilk 11'i!
Cenk, Serdar, Ersan, Necip, Opare, Olcay, Veli, Tolgay, Gökhan, Oğuzhan, Demba Ba
 
 
Beşiktaş Club Brugge maçı ile uzun zamandır hasret kaldığımız Avrupa Kupa'larında başarıyı elde etmek için büyük adımlar attı. Beşiktaş Club Brugge karşılaşması bu akşam nefeslerimizi tutup izleyeceğimiz anlara sahne olacak. Beşiktaş Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Karşılaşmada sakat ve cezalı oyuncular kimler? işte karşılamanın takım analizleri saat ve kanal bilgileri
 
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu Liverpool engelini aştı ve şimdi hedefte giden yolda Club Brugge engeli var. Beşiktaş 3. Tur ilk karşılaşmasında bu akşam Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacak. İki takımında mücadale öncesi teknik ekibi düşündüren eksikleri bulunuyor. Club Brugge'ün etkili oyuncusu Victor Vasgues'ın Belçika Ligi'nde oynanan maçta ayağı kırıldı ve sezon sonuna kadar forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ise orta alanın önemli oyuncuları Atiba ve Sosa sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada kadroya dahil edilmedi.
 
 
Beşiktaş bu sezon Avrupa'da adından söz ettiren iyi futboluyla herkesin beğenisini kazandı. Club Brugge karşısında Avrupa Lig'lerinde 13. maçına çıkacak olan Kara Kartal, Feyenoord'u 2-1 yenerek başladığı Avrupa serüveninde 6 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak yoluna devam ediyor. 
 
Belçika Ligi'nde 1 puan farkla Anderlecht'in önünde zirve koltuğunda oturan Club Brugge, oynadığı 29 maçta sadece 3 mağlubiyet aldı. Ligde evinde oynadığı 15 karşılaşmada henüz yenilgi görmeyen Brugge, konuk ettiği takımlara 37 gol atıp kalesinde sadece 11 gol gördü. Kendi sahasında oynadığı maçlarda oldukça etkili bir futbol oynayan Belçika temsilci hücum ağırlıklı futboluyla rakiplerinin kalesini abluka altına alıyor. 
 
Beşiktaş bu sezon iyi bir performans sergileyerek Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi içinde. Ligin ikinci sırasında yoluna devam eden siyah-beyazlılar, lider Galatasaray ile aynı puanda 3. Fenerbahçe'nin ise 1 puan önünde yer alıyor. 
 
Demba Ba gol atarsa Pancu'nun rekorunu egale etmiş olacak. Avrupa Kupası maçlarında 104 gündür gol atamayan Beşiktaş'ın sevilen golcüsü Demba Ba, bu akşam Club Brugge karşısında rakip fileleri havalandırırsa takımın eski futbolcusu Pancu'nun 9 gollük başarısını yakalamış olacak.

Bu haber toplam 4350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.