1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Baba'ya Kızıp Câmi Yaktı!

Baba'ya Kızıp Câmi Yaktı!

Cami ve bir mescitte kundaklama yöntemiyle yangın çıkartmakla suçlanan Muharrem Naci Baysal (31) isimli şahıs, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

A+A-

Geçen hafta çarşamba akşamı ile perşembe sabahı arasındaki 12 saatlik zaman dilimi içinde İzmit’te iki cami ve bir mescitte kundaklama yöntemiyle yangın çıkartmakla suçlanan Muharrem Naci Baysal (31) isimli şahıs, Kocaeli Polisinin başarılı çalışması sonucu yakalanmıştı.

Baba baskısı çıldırtmış

Polisin İzmit şehir merkezinde bir işyerini yakmaya hazırlanırken yakaladığı sanığın üzerinden, İstanbul Sultanahmet Camii’ni yakmaya yönelik bir planın çıktığı da öğrenilmişti. Sanık genç polise verdiği ifadede aşırı dindar olan babasının baskıları nedeniyle “Dine düşman” olduğunu, Ağrı’da yaşayan babasını da öldürmek istediğini söylemişti.

Mahkeme bırakmadı

Kocaeli Polisi, sorgusunun tamamlanmasının ardından sanık Muhammet Naci Baysal, mahkemeye sevkedildi. Psikolojik açıdan ağır hasta olduğu belirlenen, ilimizde ikameti bulunmayan ve sokaklarda yatıp kalktığı öğrenilen Muhammet Naci Baysal’ı mahkeme “Tutuklu” statüsünde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevketti. Camileri kundaklamakla suçlanan sanık, tedavisi tamamlanana kadar Bakırköy Hastanesi’nde kalacak.

Bu haber toplam 5662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.