1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Atletico Madrid Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Atletico Madrid Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Atletico Madrid Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Atletico Madrid ve Real Madrid maçı ile İspanya Kral Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Atletico Madrid Real Madrid maçı öncesi kadro bilgileri ve takımların birbirlerine karşı o

A+A-

Atletico Madrid ve Real Madrid İspanya Kral Kupası'nda çeyrek final maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?  Arda Turan'ın da büyük başarılarla forma giydiği Atletico Madrid, Real Madrid karşısında nasıl bir kadro ile sahaya çıkacak. Real Madrid ve Atletico Madrid'de eksik futbolcular bulunuyor mu? takımların birbirlerine olan üstünlüğü nasıl.. Geçmiş maçlarda alınan skorlar ve detaylı analiz bilgileri haberimizde

Diego Simeone'nin takımı Atletico Madrid 319 milyon euro'luk değeri ile İspanya'da ciddi başarılara imza attı. Carlo Ancelotti'nin yönettiği Real Madrid 710 milyonluk değeri ile dünya takımları arasında en büyük bütçeye sahip ekiplerden biri

Vicente Calderon Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı kritik karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. Dev müsabakayı Türk futbolseverler, Lig TV ekranlarından naklen izleme şansına sahip olacak. Bu eşleşmenin rövanş maçı ise 15 Ocak Perşembe günü Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.

Maç:Atletico Madrid Real Madrid
Saat: 22:00
Kanal: Lig TV

Arjantinli teknik patron Diego Simeone önderliğindeki Atletico Madrid, La Liga'da oynadığı 17 maçta elde ettiği 38 puanla üçüncü sırada bulunuyor. İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin çalıştırdığı Real Madrid, ligde oynadığı 16 müsabakada topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Torres oynayacak mı?
İspanya’da Kral Kupası’nda yarın Real Madrid ile karşılaşacak Atletico Madrid’in, milli futbolcu Arda Turan’ı yedeğe çekmeyi düşündüğü belirtildi. Teknik direktör Diego Simeone’nin bu kararı, yeni transferi golcü futbolcu Fernando Torres’e yer açmak için aldığı vurgulandı.

İspanyol basını, Arda’nın hafif bir sakatlık geçirdiğini bu yüzden bazı antrenmanlara katılamadığını hatırlatarak, Arjantinli hocanın milli futbolcuyu Kral Kupası’nda dinlendirerek, La Liga’da önümüzdeki hafta oynanacak Barcelona karşılaşmasına sakladığını yazdı. İspanya’nın önde gelen spor yazarları ise Fernando Torres’in gelişi ile birlikte orta sahadan birinin yedeğe çekilebileceği uyarısını yaparak bunların içinde Arda’nın da olabileceğine işaret etmişti. Simeone’nin Torres için oyun sisteminde değişikliğe gidebileceği uyarısını da yapan uzmanlar, bunun ilk işaretinin Kral Kupası’nda yaşanacağını ifade ettiler.

Atletico Madrid'de Cristian Ansaldi, Cristian Rodriguez, Joao Miranda'nın sakatlıkları bulunuyor. Maça çıkma ihtimalleri şüpheli.

Real Madrid'de Luka Modric ve Marcelo'nun sakatlıkları var.

 

Bu haber toplam 4117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.