1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Aile Eğitim Atölyesi 27 Mart'ta Başlıyor!..

Aile Eğitim Atölyesi 27 Mart'ta Başlıyor!..

İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği’nce düzenlenen “Aile Eğitim Atölyesi” 27 Mart Salı 18.30 da Başlıyor!..

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği'nce düzenlenen  "Aile Eğitim Atölyesi" ile aileye dair gündemde olan konular bilimsel temelli yaklaşımla karşılıklı iletişim ve etkileşim ile ele alınacaktır.

Fatih Kılıçarslan tarafından yürütülen ve katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe, çocuk ve ailelere yönelik sağlık, eğitim, sosyal hizmetler,emniyet, din ve hukuk hizmetleri yürüten profesyoneller ile sivil toplum temsilcilerinin katılımlarını bekliyoruz.

Etkinlik Programı

-27 Mart; Aile, Özelliklileri, Çocuk ve Aile'de Stres, Sağlıklı Aile İşlevleri

-3 Nisan; Kadına Yönelik Şiddet Mücadele Proğramı, Şiddet Mağduru Kadınla Görüşme Teknikleri, Eşler arası Çatışma Çözme

-10 Nisan; Güç Koşullarda Yaşayan Çocuklar ve Profesyonel Çalışma Teknikleri, İstismarı nasıl önleriz?

-17 Nisan; Medya, Kitle iletişim Araçlarının Çocuk, Aile ve Toplum Üzerine Etkisi

Özgeçmiş

1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Y.O. Sosyal Hizmet Uzmanı olarak mezun olmuştur.

1993 yılından itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı Bitlis Devlet Hastanesi, Haydarpaşa Numune Hastanesi, Bakırköy Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları kliniklerinde sosyal hizmet uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Prof.Dr. Musa Tosun başhekimliği döneminde başhekim yardımcısı olarak göreve başlamış Ocak 2011 görevinden ayrılmıştır. 2001 yılında Stephan Bray ile Aile Terapisi klinik çalışma, eğitim ve süpervizyon başlamış, Kurt Heillborn ile devam etmektedir. V. AİLE ŞURASI Aile Rehberlik, Danışmanlık, Terapi Komisyonu şura üyeliği, Ulusal ve Uluslar arası kongrelerde tebliğlerinin yanı sıra makale ve kitap çalışmaları olmuştur.

İnsan Gelişimi ve Toplumsal Eğitim Vakfı mütevelli heyet, Bakırköy Akıl Hastanesi Vakfı mütevelli heyet, Çocuk Akıl Sağlığı ve Rehberliği Derneği yönetim kurulu, Alman-Türk Psikiyatri Derneği üyeliklerinin yanı sıra İstanbul Aile Araştırmaları Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği kurucu başkanlığını yürütmektedir

İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği ve Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfında yürütülen etkinliğe katılım serbest olup, saat 18.30'de seminer başlayacaktır.

Adres;

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı
Haseki, Küçükmühendis Sk. No. 7 Fatih / İstanbul
Tel.     0212 588 2545                 
Faks.   0212 632 8579


 

Bu haber toplam 5255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.