1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. Adını Feriha Koydum Dizisi 64. Bölüm Fragmanı

Adını Feriha Koydum Dizisi 64. Bölüm Fragmanı

Önemli bir takipçi kitlesi olan 'Adını Feriha Koydum' 8 Haziran Cuma akşamı 64.bölümü ekrana gelecek. Dizinin fragmanı yayımlandı. İşte "Adını Feriha Koydum" dizisinin 64.bölüm fragmanı...

A+A-

Önemli bir takipçi kitlesi olan 'Adını Feriha Koydum' 8 Haziran Cuma akşamı 64.bölümü ile Show TV'de ekrana gelecek. 'Adını Feriha Koydum' dizisinin 64.bölümünde neler yaşanacak? İşte 'Adını Feriha Koydum' dizisinin 64.bölüm fragmanı ve tüm yaşanacaklar.

64.Bölümde neler yaşanacak...

Adını Feriha Koydum dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 63.bölümünde, kapıcı dairesindeki aile yemeği, Koray, Gülsüm ve Seher arasındaki gerçeklerin masaya dökülmesiyle krize dönüşmüştü. Ece'nin, Yavuz'dan dayak yemesiyle Emir ile Yavuz arasındaki gerilim hızla artmış ve bundan Feriha da etkilenmişti. Feriha'nın öfkesini farkeden Emir, Feriha ile  her şeyden uzak güzel bir gün planlarken; Yavuz herkesin hayatını değiştirecek kadar tehlikeli bir tuzak kurmuştu.

Adını Feriha Koydum dizisinde bazı düğümler çözülürken; yeni olaylar da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Cansu, Levent'in itirafıyla, Sanem hakkındaki her şeyi öğrenir ve Feriha ile Emir'den özür diler. Sanem ise iyice köşeye sıkşır. Öte yandan Feriha'nın karşısına çıkan Yavuz, Feriha'dan ne istiyor?

Adını Feriha koydum 64. bölüm 1 fragmanı izle


Bu haber toplam 7940 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum