1. HABERLER

  2. DUYURULAR

  3. Açık Lise Yeni Kayıt Öğrenci Duyurusu

Açık Lise Yeni Kayıt Öğrenci Duyurusu

2009-2010 eğitim-öğretim yılı I. dönem yeni kayıt (10 Ağustos-02 Ekim 2009 tarihlerinde) Açık Liseye kaydını yaptıran ve önkayıt durumunda olan öğrencilerle ilgili bir duyuru yayımlandı.

A+A-

2009-2010 eğitim-öğretim yılı I. dönem yeni kayıt (10 Ağustos-02 Ekim 2009 tarihlerinde) Açık ilköğretime kaydını yaptıran ve önkayıt durumunda olan öğrencilerle ilgili bir duyuru yayımlandı.  Açık Lise'nin sitesinde yer alan duyurunun ayrıntıları şöyle:

"2009-2010 eğitim-öğretim yılı I. dönem yeni kayıt (10 Ağustos-02 Ekim 2009 tarihlerinde) okulumuza kaydını yaptıran ve önkayıt durumunda olan (incelemesi ve veri girişi yapılan) öğrencilerimizden bir kısmının durumu aktif hale gelmiştir. AKTİF hale gelen ve ders seçme işlemi yapacak öğrencilerimizin, öncelikle ortak ve alan derslerinden ders seçmesi, daha sonra (ihtiyaç varsa) seçmeli derslerden ders seçmesi gerekmektedir. Ders seçimi ile ilgili web sayfamızdan, Halk Eğitimi Merkezlerinden ve 0312 444 83 83 nolu Çağrı Merkezimizden bilgi alabilirsiniz. Ders seçimlerini yapan öğrencilerimiz, Halk Eğitimi Merkezlerinden kitaplarını alabilirler. Durumu "Ön Kayıt" gözüken öğrencilerimizin işlemleri (dosya inceleme ve veri girişi) devam etmektedir. İşlemi biten öğrencilerimizin durumu daha sonra Aktif hale getirilecektir. "

Bu haber toplam 2929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.