1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 54. Ulusal Psikiyatri Kongresi

54. Ulusal Psikiyatri Kongresi

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 54. Ulusal Psikiyatri Kongresi bu yıl "Yeni Ufuklar, Yeni Umutlar” teması ile 2-6 Ekim 2018 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecektir.

A+A-

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 54. Ulusal Psikiyatri Kongresi bu yıl "Yeni Ufuklar, Yeni Umutlar” teması ile 2-6 Ekim 2018 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecektir. Kongre Davet mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:

DAVET MEKTUBU

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 54. Ulusal Psikiyatri Kongresi bu yıl İzmir’de gerçekleştirilecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye psikiyatri camiasının bu en büyük kongresinde zengin bir bilimsel program için hazırlıklarımız sürüyor. Başta Bilimsel Çalışma Birimlerimiz (BÇB) olmak üzere tüm üyelerimizden, meslektaşlarımızdan ve ruh sağlığı çalışanlarından gelecek öneriler Bilimsel Toplantılar Düzenleme Kurulumuz tarafından harmanlanacak ve yine her zamanki gibi nitelikli ve zengin bir program ile sizleri ağırlayacağız.

Bu yılın kongre ana başlığı ve teması “Yeni Ufuklar, Yeni Umutlar” olarak belirlendi. Bilimsel program, klinisyenlerin başta tanı ve tedavi olmak üzere pek çok alanda gereksinimlerini gözeten ana konferans, kurs, panel, çalışma grubu, münazara, on soruda bir konu, siz olsaydınız ne yapardınız, sorular ve olgularla psikiyatride güncel oturumları gibi birçok farklı biçimde eğitim etkinlikleri ile dolu. Kongre teması ve alt başlıklarla ilişkili olarak da yurtdışından da konuklarımızla bilimsel programımızı zenginleştireceğiz.

Tüm üyelerimizi, meslektaşlarımızı ve ruh sağlığı çalışanlarını yılın en büyük ve bilimsel içeriği açısından en zengin kongresine katılmaya, uzmanlık ve uzmanlık sonrası eğitime yönelik birçok gereksinimi karşılayacak etkinliklerde yer almaya davet ediyoruz.

54. Ulusal Psikiyatri Kongre’sinde buluşmak dileğiyle...

 

GENEL BİLGİLER

Kongre Tarihi ve Yeri 
Türkiye Psikiyatri Derneği 54. Ulusal Psikiyatri Kongresi, 02 – 06 Ekim 2018 tarihleri arasında Swissotel Büyük Efes / İzmir’de gerçekleştirilecektir.

Kongre Merkezi
Swissotel Büyük Efes / İzmir
Gaziosmanpaşa Bulvarı No: 1
35210 Alsancak, İzmir / Türkiye
Tel: +90 232 414 0000
Fax: +90 232 414 1010
www.swissotel.com.tr 

Kongre Dili
Kongre resmi dili Türkçe' dir.

Kayıt Ücretleri
Kongre kayıtları web sitesinde ilan edilen ücret detaylarına uygun olarak kongre öncesinde ve kongre sırasında yapılabilecektir. Dernek üyelerine özel ücretlerden yararlanabilmek için dernek aidat borcunun olmaması gerekmektedir. Dernek borcunuzu ödemek ya da yeni üye olmak için kongre öncesinde dernek şubeleri ile irtibata geçebilir ya da kongre sırasında dernek standına müracaat edebilirsiniz.

Otel Rezervasyonları
Otel rezervasyonları, otellerin müsaitlik durumuna göre kongre öncesinde 01 Ekim 2018 tarihine kadar alınacaktır. Taleplerin konfirmesi ödemenin tamamlanmasıyla verilecektir.

İptal ve İade Koşulları
Kayıt ve konaklama iptal ve iade koşulları ile ilgili detaylı bilgi kayıt – konaklama sayfalarında belirtilmiş olup, bunların dışında bir uygulama söz konusu olmayacaktır.

Kayıt ve Danışma Masası
Kayıt ve danışma masaları Swissotel Büyük Efes Otel’de 02 Ekim 2018 günü açılacak ve tüm bilimsel program süresince açık olacaktır.

Yaka Kartı
Tüm katılımcı ve refakatçilerin toplantı merkezine girişte, bilimsel oturumlar esnasında sergi alanlarında, poster alanlarında ve diğer sosyal programlarda yaka kartlarını takmaları toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir.

Sergi Alanı
Kongre boyunca ilaç ve medikal cihaz firmaları ürünlerini kongre merkezinde kendilerine ayrılmış olan alanda sergileyecektir. Sergi alanı tüm kongre boyunca açık olacaktır. Detaylı bilgiler için [email protected] adresine başvurabilirsiniz.

Davet Mektubu
Kayıt işlemlerini tamamlamış olan kongre katılımcılarına, talep etmeleri durumunda davet mektubu gönderilecektir. Bu davet mektubu sadece katılımcıların bağlı bulunduğu kurumlardan izin alabilmesine yardımcı olmak amacı taşımakta olup, katılımcıya hiçbir maddi destek sağlamayacaktır. 

Kurslar
Kongre çerçevesinde, Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından eğitici kurslar düzenlenecektir. Kurs kayıt, konu ve konuşmacıları ile detaylı bilgiler; duyurular ve internet sitesi aracılığı ile katılımcılara duyurulacaktır.

Katılım Belgesi 
Katılım belgeleri kongre bitiminde Swissotel Büyük Efes Otel’de bulunan kayıt masasından dağıtılacaktır. Kongre sırasında sertifikasını alamayan katılımcıların sertifikaları [email protected] adresine yazılı başvuruları ile PDF formatında kongre sonrasında da gönderilebilecektir. Kongre sonrasında basılı sertifika gönderimi taleplerinizi [email protected] adresine iletebilirsiniz.

Türkiye Psikiyatri Derneği Web Sitesi
Derneğimizin web sayfasına www.psikiyatri.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

Önemli Not: Bakanlık bildirimi süresi aşana kadar sponsorluğu olmayan konuşmacıların sadece kayıt ücretleri alınmayacaktır (Konaklama desteği sağlanmayacaktır.)


Kongre Resmi Web Sitesi için tıklayınız

Bu haber toplam 9565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler