1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 47. Ulusal Psikiyatri Kongresi

47. Ulusal Psikiyatri Kongresi

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından organize edilen "47. Ulusal Psikiyatri Kongresi" 26-30 Ekim 2011 tarihlerinde "21. yy Psikoterapi" temasıyla Antalyada yapılacak. Kongreyle ilgili ayrıntılar şöyle:

A+A-

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından organize edilen "47. Ulusal Psikiyatri Kongresi" 26-30 Ekim 2011 tarihlerinde "21. yy Psikoterapi" temasıyla Antalyada yapılacak. Kongreyle ilgili ayrıntılar şöyle:

Davet Mektubu

Değerli Meslektaşlarımız;

Meslek grubumuz içinde iletişim, medya ve paylaşım platformlarında bilimsel konuların yanısıra sosyal ve ekonomik gelişmeler giderek daha fazla tartışılıyor. Aynı zamanda çocuk tacizleri, kadın intiharları, seri cinayetler gibi güncel konular bağlamında psikiyatrist görüşleri de kamuoyunda artan bir ilgiyle izleniyor. Yani bir anlamda güncel olgular psikiyatrinin içinde daha fazla yer kaplarken; bir yandan da psikiyatristler görüşleriyle kamuoyunun gündemi anlamaya ve yorumlamaya çalışmasına katkıda bulunuyor.

En önemli mesleki paylaşım platformlarımızdan biri olan Yıllık Toplantı - Bahar Sempozyumlarımızın 15.sini ve Ulusal Psikiyatri Kongremizin 47.sini Antalya'da düzenleyeceğiz. Olası seçenekler incelenerek gelen tekliflerle birlikte değerlendirilmiş ve yerinde yapılan incelemeler sonrasında her iki toplantımız için en uygun olan yer olarak Antalya Maritim Pine Beach Resort Otel'i seçilmiş, tarihler ise 12 – 16 Nisan 2011 ve 26 – 30 Ekim 2011 olarak belirlenmiştir .

Bundan önceki kongrelerde olduğu gibi 2011'de de hem bilimsel düzeyi yüksek, hem de meslektaşlarımızın, diğer ruh sağlığı çalışanlarının ve öğrencilerinin rahatlıkla katılabileceği ekonomik açıdan en uygun koşullarda bir düzenleme yapmayı hedefledik. Ayrıca ilk kez, ulusal kongremize katılmak isteyen emekli meslektaşlarımızdan kongre kayıt ücreti alınmaması kararını aldık. Son iki yılda olduğu gibi, Yıllık Toplantı - Bahar Sempozyumu ve Ulusal Kongre bilimsel programlarının çatısını önceden oluşturmayı ve toplantıların birkaç ay öncesinde bilimsel programı ilan etmeyi arzu ediyoruz. Toplantılar ile ilgili ayrıntılara her birinin kendi web adreslerinden ulaşabileceksiniz. BTDK olarak, tüm meslektaşlarımızı güncel bilginin yanı sıra, klinik çalışmalar, deneyim paylaşım ve beceri aktarımların yer alacağı 2011 yılı toplantılarımızda bir arada olmaya davet ediyoruz.

Doğan Yeşilbursa
TPD Genel Başkanı

Mine Özmen
TPD BTDK Başkanı

Genel Bilgiler

KONGRE TARİHİ
26 – 30 Ekim 2011

KONGRE OTELİ
Maritim Pine Beach Resort - Belek / Antalya

KAYIT - REZERVASYON VE DANIŞMA MASALARI
26 – 30 Ekim 2011, 08:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

YAKA KARTI
Kayıt - rezervasyon ve danışma masalarından kayıt işlemlerini tamamlayan konuklarımıza verilecek olan yaka kartlarının kongre  süresince güvenlik açısından mutlaka takılması gerekmektedir. Ayrıca bilimsel toplantılara ve kongre süresince düzenlenecek olan sosyal aktivitelere katılmak için şarttır.

KONGRE ÇANTALARI
Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılara kayıt - rezervasyon ve danışma masalarından verilecektir.

KATILIM BELGELERİ
Kongre kapanış günü kayıt - rezervasyon ve danışma masalarından verilecektir. Kongreden erken ayrılacak konukların katılım belgelerinin hazırlanması için kayıt - rezervasyon ve danışma masalarındaki görevlilere önceden haber vermeleri gerekmektedir.

KREDİLENDİRME
Kongre programı için, Türk Tabipleri Birliği Sürekli Tıp Eğitimi Kredilendirme Komisyonu’na başvuruda bulunulacaktır.

SUNUM KONTROL MERKEZİ
Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunum kontrol merkezi'nde kontrol etmeniz rica olunur. Kongre süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır. Tüm salonlarda dizüstü bilgisayar ve görüntüleme cihazları bulunacaktır. Kendi dizüstü bilgisayarını kullanmak isteyen konuklarımızın sunum yapacakları salonda mutlaka önceden cihazlarını kontrol etmelerini rica ederiz. Sunumlarınızda kullanmak istediğiniz ekipman / ekipmanları en geç 19 Ekim 2011 tarihine kadar Ventio Organizasyon’ a yazılı olarak bildirmeniz gerekmektedir.

ÖNERİ FORMLARI
Öneriler sadece web sitemizde yer alan formlar aracılığı ile kabul edilmektedir. Öneri formlarını doldurabilmeniz için tüm konuşmacıların telefon, e-mail, kurum bilgilerinin ve alt konu başlıklarının doldurulması gerekmektedir. Eksik bilgilerin olması halinde sistem formların gönderimine izin vermeyecektir.

Kongre Bilimsel Yazışma Adresi
[email protected]

Sponsorluk
Sponsorluk ile ilgili olarak Ventio Organizasyon ile iletişime geçebilir, sponsorluk taleplerinizi [email protected] adresine yazılı olarak geçebilirsiniz

Türkiye Psikiyatri Derneği
Genel Merkezi
Tunus Caddesi 59/5 Kavaklıdere - Ankara
Tel : 0312 468 74 97
Faks : 0312 426 04 53
Web Sitesi : www.psikiyatri.org.tr

 
Nispetiye Cad. Başlık Sok. İnci Apt. No:4 D:3
1. Levent – İstanbul 
Tel  : 0212 282 5979
Faks : 0212 282 5917
Web : www.ventio.com.tr
E-mail : [email protected]

Ayrıntılı bilgi için http://www.psikiyatri2011.org

Bu haber toplam 7241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.