1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 2013 Dünya Psikolojik Danışmanlık Kongresi

2013 Dünya Psikolojik Danışmanlık Kongresi

12. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi bu sene Dünya Psikolojik Danışmanlık Kongresi ile beraber 8 Eylül Pazar Günü Başlıyorr. Kongre 11 Eylüle Kadar devam edecek.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Uluslararası Psikolojik Danışma Derneği (IAC), Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek olan kongrenin bu yıl ki teması "Psikolojik Danışmanlık ve Teknoloji Kullanımı: Gerçek Yaşamlar Sanal Bağlamlar" olarak belirlendi.

Kongrenin davet mektubunda Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneği adına Başkan Prof. Dr. Tuncay Ergene imzalı metinde şu ayrıntılara yer verildi.

"Dünyanın çeşitli yerlerinden psikolojik danışmanlar ortaklaşa düzenlenlenen 12. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi ve 2013 Uluslararası Psikolojik Danışma Derneği (IAC) Konferansı'nda 8-11 Eylül 2013'de İstanbul'da buluşacaklar. Bu uluslararası kongrenin ortak teması olarak "Psikolojik Danışmanlık ve Teknoloji Kullanımı: Gerçek Yaşamlar Sanal Bağlamlar" olarak belirlenmiştir.

Uluslararası Psikolojik Danışma Derneği, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen bu ortak kongrenin yüksek düzeydeki bilimsel niteliğinin yanında içerisinde artık gelenekselleşmiş olan yılın Empati Ödülü, Bilimsel Araştırma Ödülü, genç psikolojik danışmanları desteklemeye yönelik ödüller ve zengin bir kültürel ve sosyal program sizi bekleyecektir.

Psikolojik danışma ve rehberlik alanında özellikle teknoloji kullanımı üzerinde yaptıkları araştırma, uygulama ve hizmetlerin sonuçlarını paylaşmak ve bu paylaşımlardan yararlanmak isteyen tüm meslektaşlarımızı Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği adına bu kongreye davet etmekten onur duyarım.

Çağdaş yaşamı ve köklü bir tarihi geçmişe eşlik eden kültürel mirası ile dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'un böyle bir kongre için mükemmel bir ev sahibi olacağına ve katılımcıların kongreden yıllar boyu sürebilecek çok güzel düşünceler, dostluklar ve anılarla ayrılacağına inanıyorum."

Kongrenin Önemli Tarihleri

31 Temmuz 2013: Erken Kayıt Son Tarihi

31 Temmuz 2013: Türk PDR-DER Genç Araştırmacı Ödülü Son Başvuru Tarihi:

7 Eylül 2013: Normal Kayıt Son Tarihi 

Kongre İletişim Bilgileri: 

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Bebek-İstanbul 34342 Türkiye

E-posta: [email protected] 

Kongre ile ilgili ayrıntılar ve güncel gelişmeler için kongrenin resmi web sayfasını takip edebilirsiniz.

Kongrenin resmi web sayfası: http://www.iac-pdr-istanbul2013.org 

Bu haber toplam 7237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum