1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 20. PERYÖN Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi

20. PERYÖN Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi

PERYÖN’ ün ev sahipliğinde yapılacak olan Avrupa’nın ikinci en büyük İnsan Yönetimi Kongresi 20.İnsan Yönetimi Kongresi 3-5 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre merkezinde gerçekleştirilecek...

A+A-

Aktüel Psikoloji & Ajanslar


Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından düzenlenen, her yıl 2 bini aşkın profesyoneli ve 100’den fazla uzman konuşmacıyı bir araya getiren “İnsan Yönetimi Kongresi”, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3–5 Ekim tarihlerinde yapılacak. 20. İnsan Yönetimi Kongresi, Avrupa’nın bu alanda en büyük kongresi olarak dikkat çekiyor.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından gerçekleştirilen katılımcı, konuşmacı ve oturumcu sayısına göre insan kaynakları alanında Avrupa'nın en büyük kongreleri arasında yer alan İnsan Yönetimi Kongresi, 20'nci kez profesyonelleri bir araya getiriyor. 3-5 Ekim 2012'de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan kongrenin konuşmacıları arasında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Oğuz Duman, Ahu Serter, Cem Kozlu, Elif Dağdeviren, Hamdi Akın, Murat Kolbaşı, Peter De Bley, Richard Wellins, Prof. Dr. Remzi Sanver gibi Türkiye'den ve yurt dışından ünlü isimler yer alıyor. Kongrenin açılış konuşmasını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yapacak. Bağış, Avrupa Birliği istihdam ve çalışma şekilleri konularına değinecek. Ardından ise TAV Havalimanları Holding ve TAV İnşaat Kurucu Ortağı ve CEO'su Sani Şener deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. 

47 oturum başlığı var 

20. İnsan Yönetimi Kongresi'nde 47 ayrı oturum başlığı olacak. Kongrede insan kaynakları gündemindeki konuların yanında "kadın, sosyal sorumluluk, üniversitelerle işbirliği, çevre, araştırma" başlıkları da işlenecek. Kongrenin oturum başlıklarından bazıları ise şöyle: Şirket İçi İlişki Ağları, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri, Güzel Vedalaşabilmek, Sosyal Medya, İşyerinde Demokrasi, Erkek Egemen Sektörde Kadın CEO Olmak, İşe Alımda Ne Değişti, Networking, Fasilitasyonun İnsan Yönetiminde Etkisi, Patronunuzu nasıl ikna edersiniz? Patrondan Tüyolar, Kadınlar İş Hayatında Ne İster, Kendini Anlamak- İnsanı Anlamak- Hayatı Anlamak, İnsan Yönetiminde Bölgesellik. 

İnsan Yönetimi Ödülleri 5. kez verilecek

PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Töreni, kongrenin ilk gün programında yer alıyor. Ödüller bu yıl beşinci kez sahiplerini bulacak. 

Şirketler İnsan Yönetimi Ödülleri için; “İşe Alım”,”Performans Yönetimi”, Eğitim ve Gelişim Yönetimi”, Yetenek Yönetimi”, “Proje veya Fark Yaratan Uygulamalar” başlıklı kategorilere başvuru yaptılar. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’ni geçtiğimiz yıllarda Turkcell, Petkim, British Council, Avea, Pfizer, BSH, Vodafone, Bilim İlaç, Ceva Lojistik, Aygaz, Tofaş, Garanti Bankası, Borusan Holding, VDF, Mercedes Benz gibi kendi sektörlerinde lider firmalar kazandı.

Kongrenin gücü tarafsızlığından geliyor

PERYÖN Genel Sekreteri Özlem Helvacı Kılıç, PERYÖN İnsan Yönetim Kongresi’ni bir sivil toplum örgütü olmanın getirdiği avantajla, ticari kaygılar olmaksızın, bilimsel ve üyelerin talepleri doğrultusunda güçlü ve zengin bir içerikte hazırladıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"İnsan yönetimi alanında en çok üyesi olan sivil toplum örgütüyüz. Bu da bize bilimsel olarak güçlü ve tarafsız bir içerikte bir etkinlik hazırlama şansı tanıyor. Dört yıldır kongre içeriğimizde ‘kadın, sosyal sorumluluk, üniversitelerle işbirliği, çevre, araştırma’ başlıklarını koruyoruz. Oturumlarımızda, konuları bütün yönleriyle ele alıyoruz. Uygulayan şirket, danışman, eğitimci, yönetici koç, hukukçu, gazeteci gibi konunun ilgili olduğu kurum ve organizasyonları, bütün tarafları konuk ediyoruz. Ana oturumla birlikte aynı anda beş paralel oturum düzenliyoruz. Bu da katılımcılarımıza ilgi alanlarına göre seçim yapma şansını tanıyor. Kongre sonrası yaptığımız memnuniyet anketlerinden aldığımız yüzde 90’ın üzerindeki memnuniyet oranı da doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu yıldan başlayarak içeriğimizi belli bir tema çevresinde belirlemek yerine İnsan Yönetimi ile ilgili gündemdeki en önemli konulara yer vereceğiz. Hedefimiz kongre katılımcılarımızı bugünün ve geleceğin İK gündeminden, en iyi uygulamalardan haberdar etmek." 

Kongre, kurumlara ne gibi faydalar sağlıyor?

Kongre alanında yapılan ankete göre, şimdiye kadar sponsor olan veya stant alan kurumların sağladıkları faydaları;

Marka bilinirliği sağlanması

Mevcut müşteriyle iyi ilişkilerin korunması ve devamı

Yeni pazarlara açılma ve yeni müşterilere ulaşma imkanı

Sektördeki dinamikleri paylaşarak vizyonu genişletme

şeklinde sıraladılar. 

Kongrenin resmi web sitesi için TIKLAYINIZ 

Bu haber toplam 5045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.