1. HABERLER

  2. REHBERLİK

  3. Zirve Üniversitesi'nde PDR Bölümü Açılıyor

Zirve Üniversitesi'nde PDR Bölümü Açılıyor

Zirve Üniversitesi 2010 - 2011 eğitim öğretim yılına yeni bölümlerle başlıyor. Açılacak yeni bölümler arasında Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümüde var.

A+A-

Zirve Üniversitesi 2010 - 2011 eğitim öğretim yılına yeni bölümlerle başlıyor. Açılacak yeni bölümler arasında Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümüde var. 2010 - 2011 yılında açılacak olan Psikolojik Danışmanlık bölümünde uygulamalı derslerle kalıcı bir eğitim hedefleniyor.

Bölümün yıllık ücreti 14 bin TL. Ödemeler 10 eşit taksitle yapılabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor.

Zirve Üniversitesi'nin 2010-2011 Eğitim Öğretim yılındaki bölümleri:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Mühendislik Fakültesi, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Eğitim Fakültesi, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İngilizce Öğretmenliği, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Sinema. Meslek Yüksek Okulu'nda; Bilgisayar Programcılığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, İşletme Yönetimi, Adalet ve İngilizce Hazırlık Okulu.

Bu haber toplam 10187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.