1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. YGS Öncesi Romen Havasıyla Stres Attılar

YGS Öncesi Romen Havasıyla Stres Attılar

Kırklarelin'de 24 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrenciler ve öğretmenler moral depoladı.

A+A-

 Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen etkinlikte, 24 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrenciler ve öğretmenler moral depoladı.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen etkinlikte, 24 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrenciler ve öğretmenler moral depoladı.

Kırklareli Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler, Lüleburgaz Trockyablues'un çaldığı parçalarla unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlikte konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, "Sınav yaşamın en önemli olayı değil, sınav yaşamın önemli olaylarından sadece biridir" dedi.

24 Mart 2013 Pazar günü yapılacak olan YGS'de öğrencilerin ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına canı gönülden inandıklarını belirten Korkmaz, "Hayat her şeyi ile çok güzel. Hayatı dolu dolu yaşamak için birinci şart sağlıktır. Sağlıklı birey olduktan sonra hayatta yapamayacağınız hiçbir iş yok. Onun için de biz sizleri seviyoruz. Sağlıklı, mutlu, başarılı gençler olmanızı diliyoruz. Hayatta mutlu olmak için başarı sadece bu ölçütlerden bir tanesi. Sizler gerçekten bizler için çok değerlisiniz. İlimizin başarısı gayet güzel durumda" diye konuştu.

Trockyablues solisti Metin Baltacı, daha sonra öğrencileri ve öğretmenleri sahneye çağırdı. Öğretmeler ve öğrencilerle birlikte sahnede Roman havası oynayan İl Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, öğrencilerle birlikte moral depoladı.


Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.