1. HABERLER

  2. KİŞİSEL GELİŞİM

  3. Ünlü QEPR Terapisti Paul Emery Tekrar Türkiye'de

Ünlü QEPR Terapisti Paul Emery Tekrar Türkiye'de

Richmond Nua Wellness Spa, dünyaca ünlü QEPR terapisti Paul Emery’yi 29 Nisan-15 Mayıs tarihlerinde yoğun istek üzerine tekrar ağırlıyor

A+A-

Richmond Nua Wellness Spa, ilk ziyareti büyük bir ilgi ile karşılanan dünyaca ünlü QEPR terapisti Paul Emery’yi 29 Nisan-15 Mayıs tarihlerinde yoğun istek üzerine tekrar ağırlıyor.

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi’nin (QEPR) kurucusu olan ve 2010 yılında dünyanın en iyi spiritüel terapisti seçilen Paul Emery, sigara bırakmadan, uçuş korkusuna, yeme bozukluğundan aşk acısına kadar dilediğiniz bir takıntı ve kötü alışkanlıklağınızdan sadece bir saatte kurtulmanızı sağlıyor.

Ünlülerin terapisti tekrar Türkiye’de

Pek çok film yıldızı, süper model ve televizyon dünyasının önde gelen isimlerinin terapisti olan Paul Emery, yoğun istek üzerine tekrar Türkiye’de. Richmond Nua’nın katkılarıyla Türkiye’ye gelen ‘En İyi Spiritüel Terapi’ ödüllü Emery; sigara, yeme problemi, alkol gibi fiziksel ve stres, kaygı, fobi hatta aşk acısı gibi duygusal bağımlılıkların özel bir terapi sonucunda ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Emery aynı zamanda migren, boyun ağrıları ve psikolojik yeme bozukluğu gibi konularda da terapiler uyguluyor.

Ödüllü terapist ile bir saatte hayat değiştiren sonuçlar

İlk kez geçen Ekim ayında Türkiye’ye gelen Paul Emery, QEPR terapisinden faydalanan ve ününü duyanların yoğun isteği üzerine bir saatte hayat değiştirmeye devam ediyor. Ünlü terapisti bu sene 29 Nisan-15 Mayıs tarihlerinde ağırlayacak olan Richmond Nua Wellness-Spa’nın Genel Müdürü Hakan Balcan, “Emery’yi ikinci kez Türkiye’ye getirdiğimiz için son derece memnunuz. İlk seferden de tahmin ettiğimiz gibi seanslara büyük ilgi var. Emery’den daha önce terapi alanlar bu kez başka konularda terapiye gelirken, ilk defa gelecek olanlar ile program şimdiden dolmaya başladı. Tüm misafirlerimize tavsiyemiz hızlı davranmaları ve bir an önce rezervasyonlarını yaptırmaları” dedi.

Bu haber toplam 7747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.