1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig Maçları İçin Flaş Karar!

Süper Lig Maçları İçin Flaş Karar!

Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırı sonrası yapılan kritik toplantıdan Süper Lig'in 1 hafta ertelenmesi kararı çıktı.

A+A-

Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı nedeniyle, Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçları 1 hafta ertelendi.
TFF, dün yaptığı açıklamada; Fenerbahçe'nin kupada Mersin ve ligde de Bursaspor ile oynayacağı maçları ertelemişti.
Kulüp başkanları ile yapılan görüşmelerin ardından yeni bir kararın altına imza atan TFF Yönetimi, Süper Lig'de oynanacak olan 27. hafta maçlarının ileri bir tarihte oynanmasına karar verdi.
 

KUPA MAÇLARI DA ERTELENDİ
 

Bu hafta içi oynanması gereken tüm Ziraat Türkiye Kupası maçları da ileri bir tarihe ertelendi.
 

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?
 

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçlarının ileri bir tarihe ertelenmesi "maçlar ne zaman oynanacak" sorusunu da beraberinde getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu BaşkanıYıldırım Demirören, 27. haftada oynanması gereken maçların birer hafta ileri atılacağını ifade etti.  
 
Buna göre; 27. hafta oynanması gereken maçlar 31. haftanın maçlarının oynanacağı hafta içerisinde oynanacak. Kupa maçları 14, 15, 16 Nisan'da; 27. Hafta Lig maçları ise 17, 18, 19 Nisan'da oynanacak. 1 hafta kaydırılan Süper Lig'de 31. hafta maçları ise 12, 13, 14 Mayıs'ta hafta içi oynanacak ve lig planlandığı gibi 31 Mayıs'ta sona erecek.

Süper Lig maçları için flaş karar!

Öte yandan, Fenerbahçe Yönetim Kurulu toplantısının ardından konuşan Kulüp Hukuk İşleri Sorumlusu Deniz Tolga Aytöre, Süper Lig'in ertelenmesi yönünde bir talepte bulunmadıklarını ama olay aydınlanana kadar futbol oynama niyetleri olmadığını söyledi.

Bu haber toplam 2846 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.