1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK FİLM

  3. Seri Katillerin İç Dünyası Belgeseli 18 Kasım'da

Seri Katillerin İç Dünyası Belgeseli 18 Kasım'da

Belgesel, hayatını seri katilleri anlamaya ve gelecek seri katilleri belirlemeye adamış saygın psikiyatrist Dorothy Otnow Lewis’in hayatını anlatıyor. Bakiniz.com web sitesinde yer alan değerlendirmelerin ayrıntıları şöyle:

A+A-

David Fincher’ın Mindhunter’a devam etmesinin zor olduğunu açıklamasıyla hayal kırıklığı yaşayanlar Alex Gibney belgeseli Crazy, Not Insane ile teselli bulacak gibi.

Belgesel, hayatını seri katilleri anlamaya ve gelecek seri katilleri belirlemeye adamış saygın psikiyatrist Dorothy Otnow Lewis’in hayatını anlatıyor. 20’nin üzerinde seri katille seanslar yapan Lewis’in görüştüğü isimler arasında idam cezası bekleyen katiller de bulunuyor.

Araştırmalarına şiddet eğilimi yüksek olan çocuklarla başlayan deneyimli psikiyatrist, görüşmelerini zaman geçtikçe genişleterek Arthur Shawcross ve Ted Bundy’nin de aralarında bulunduğu isimlerin üzerinde çalışmalar gerçekleştirmiş. Lewis, birçok cinayet davasında da katillerin deli mi yoksa bilinçli mi olduklarıyla ilgili bilirkişi olarak görev yapmış.

Belgeselin seslendirmesinde Laura Dern’in görev aldığını hatırlatalım. Yapım, HBO’da yayınlanacak.


 

Bu haber toplam 17978 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.